Pe trei imobile din Brașov este pus un sechestru asigurator, prin dosarul 31963/197/2010.
Mama mea este posesoarea de drept a moștenirii, în baza articolului 465 din vechiul cod civil.
În anul 2014, data 05 iulie, am intrat în curtea unei case a bunicului meu decedat, cu acordul expres al mamei mele și cu procură specială.
Am fost arestat pentru "violare de domiciliu", în urma unui denunț a unei persoane care avea "posesia" dar nu are dreptul pe acea casă. Pentru că cică există un proces. Vedeți aliniatul doi din articolul menționat.
Am arătat polițiștilor că există inclusiv sechestrul impus prin dosarul 31963/197/2010. Ei mi-au arătat că nu există dosarul 31963/197/2010 pe portalul instanțelor (nu am avut la acel moment soluția la mine, nu aveam de ce să o am).
Dacă puteți găsi D-vs. pe portalul instanțelor de judecată dosarul 31963/197/2010, a cărui soluție este încă în vigoare, îmi cer scuze.
Altfel, aștept scuze pentru acuzația de "risipa de vorbe". Așa cum a dispărut ACEL dosar (și multe altele), așa și acest dosar 3811/62/2016 nu va mai face referire la dosarul 1075/240/2015.
Pe de altă parte, în sprijinul afirmațiilor mele, vă arăt că deși în dosarul 3811/62/2016 s-a stabilit taxa judiciară de timbru la valoarea de peste 3.800.000 lei, nu este menționat DE UNDE a fost luată această sumă, instanța spune doar "din dosarul succesoral". CARE dosar succesoral? Acela de la notar? Dosarul lui Ghiță Frânarul? CARE dosar? nu se spune, nu de alta, dar dacă se menționează dosarul suspendat 31167/197/2010, suspendat până la finalizarea dosarului 1075/240/2015, se poate vedea clar că a mai fost timbrată aceeași masă succesorală pe același articol din OUG 80/2013, motiv pentru care nu am cum să plătesc a parta oară aceeași taxă, pentru că nu pot investi legal mai multe instanțe cu aceleași cereri, la aceeași instanță, între aceleași părți (în toate răspunsurile la cele 6 adrese ale instanței din dosarul 1075/240/2015 am scris același lucru, cu dovezi, dovezi verificat e chiar de către instanțe).
S-a schimbat nr. de dosar. Şi? Ce vă face să credeţi că "nu mai există dosarul", dacă i s-a schimbat numărul?
Suntem țara în care profesioniștii dreptului văd că funcționează pe principiul "las că merge și așa". Este o constatare, și ce dacă s-a încălcat "puțin" Legea, las-o așa cum a picat.
Așa las și faptul că tot în aceeași speță mamei i s-a acordat un "ajutor" judiciar de stat, adică să plătească din pensia de 1.215 lei, suma de 2.2236 lei lunar, timp de 48 de luni.
Evident, "și ce?" că este mai mult decât jumătate din venit și e imposibil de plătit (e de patru ori suma pe care instanța o putea stabili LEGAL), "și ce?" că maximul permis de lege sunt 24 de rate nu 48, "și ce?" că deși OUG 51/2008 se referă la venituri, Direcția Fiscală va executa, în baza acestui "ajutor judiciar" CASA mamei (în baza codului fiscal, LASĂ CĂ MERGE ȘI AȘA. Dacă a avut mama mea nesimțirea să își apere moștenirea....
NU S-A SCHIMBAT doar un număr de dosar. CI s-a încălcat iar legea, pentru a se continua demersul început acum șase ani, la nivelul Judecătoriei Brașov, de a i se interzice mamei dreptul ei la moștenirea după tatăl ei (mama fiind singurul copil, și singura rudă de gradul 1 a bunicului meu).
Îmi pare rău, dar mă întristez și în același timp îmi e milă de locuitorii țării ăsteia, mai ales de "profesioniștii" care ar trebui să știe mai bine. De restul mai pițin, măcar nu știu ce li se întâmplă.
Când găsiti dosarul 31167/197/2010, sau când lipsirea totală de venituri ȘI executarea șilită a domiciliului casă familială printr-un titlu executoriu NELEGAL (da, a fost atacat în toate felurile posibile), sunt la fel cu schimbarea culorii părului, voi agrea răspunsul D-vs. Până atunci însă, îl dezavuez (deși vă mulțumesc pentru efortul depus...).
Cu permisiunea D-vs. vă citez în încheiere:
Și?