avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... refuz semnare act aditional
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

refuz semnare act aditional

Ce actiuni / masuri poate lua angajatorul daca angajatul refuza semnarea unui act aditional care nu e conform cu legea in vigoare?
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 08:47, 24 August 2009
Explicati-i angajtorului ca incepand cu data de 01.01.2009, salariul minim este de 1200 lei pentru persoanele care ocupa un post ce necesita studii superioare, iar acolo unde se va constata că angajatorii acordă salarii sub nivelul de prevazut de lege, se vor aplica sancţiunile prevăzute de lege. Sancţiuni care înseamnă amenzi contravenţionale cuprinse între 1.000 şi 2.000 de lei.
freeelis a scris:

Explicati-i angajtorului ca incepand cu data de 01.01.2009, salariul minim este de 1200 lei pentru persoanele care ocupa un post ce necesita studii superioare, iar acolo unde se va constata că angajatorii acordă salarii sub nivelul de prevazut de lege, se vor aplica sancţiunile prevăzute de lege. Sancţiuni care înseamnă amenzi contravenţionale cuprinse între 1.000 şi 2.000 de lei.

=D>=D>=D>
Un mod elegant si corect de a iesi din acest impas!
Sunt 100% de acord cu acest mod de abordare!B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Relatii de munca Ojovan Gabriela Ojovan Gabriela Am o intrebare si as dori sa ma ajutati cu un raspuns. Daca nu mai este in vigoare contractul coletiv de munca la nivel national i se poate micsora salariul ... (vezi toată discuția)
Miscorare salariu - studii superioare Popescu Lorena Popescu Lorena Mi se poate micsora salariul de la 1350 la 1080 ptr incadrare cu studii superioare? (vezi toată discuția)
Propunere modificare salariu corina_alice corina_alice Buna ziua, Angajatorul imi propune micsorarea semnificativa a salariului (50%) invocand dificultatile economice cu care se confrunta firma. Stiu ca nu se ... (vezi toată discuția)