avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... NU MI-AM PRIMIT SALARUL DE 7 LUNI!!!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

NU MI-AM PRIMIT SALARUL DE 7 LUNI!!!

IN ANUL 2007 AM FOST ANGAJATA IN BAZA UNUI CONTRACT DE MUNCA DE ORE.IN FEBRUARIE 2009, CONTRACTUL S A MODIFICAT PE 2 ORE.DIN OCTOMBRIE 2008 NU AM PRIMIT SALARUL FIX.CE E DE FACUT?
FIID PRIMUL JOB,TREBUIE SA-MI DEA SI CARTE DE MUNCA?MULTUMESC!!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:22, 23 August 2009
privind cererea catre i.t.m....sediu social al firmei e la bucuresti.e adevarat ca trebuie sa merg personal sa ridic cartea de munca?
Daca nu doriti sa o ridicati dvs, atunci puteti imputerni pe cineva s-o ridice.
tocmai am trimis un mail la I.T.M. Bucuresti, trebuie mai intai sa ma lamuresc daca e facuta C.M.,deoarece pot avea surprize...
ce parere aveti de faptul ca ne-au eliberat fisele fiscale pe anul 2008, iar noi nu ne-am luat bani?
Buna ziua.Ma scuzati ca am intratat pe subiectul userului dianaciobanu dar referitor la cererea catre itm de a elibera la cerere copii dupa cim ,acte aditionale etc,itm vrancea refuza sa-mi elibereze aceste copii deoarece nu am hotarare judecatoareasca in acest sens.Care e adevarul?Din cele spuse aici de cons. juridic freeelis se poate elibera aceste copii la cerere,dar itm vrancea spune ca nu.Mentinez ca am facut o cerere conform Legii nr.544/2001 dar ma gandesc ca am mentionat gresit Legea
Ceea ce am spus reiese clar din prevederile Ordinului nr.1323/2009 privind aprobarea Normativului cu tarifele pentru plata prestatiilor de servicii in domeniile de activitate ale Inspectiei Muncii (8. Eliberarea de copii in baza documente!or existente in arhivele inspedoratelor teritoriale de munca la cererea persoanelor fizice, juridice sau a oricaror entitati care au dreptul legal de a solicita si obtine aeeste informatii, conform prevederilor Legii nr. 16/1996, cu modificarile si completarile ulterioare.) ...

In cazul refuzului dat de catre ITM Vrancea, va puteti adresa Ministerului Muncii sau Inspectiei Muncii foruri tutelare ITM-ului.

Alte discuții în legătură

Disponibilizare brazvancristian brazvancristian Buna ziua, SUNT DISPONIBILIZATA SI AM SALARII RESTANTE DE 4 LUNI VA ROG SA IMI RASPUNDETI DACA SOCIETATEA ARE OBLIGATIA CA LA INCETAREA ACTIVITATI SA ... (vezi toată discuția)
Am fost concediat si angajatorul refuza sa imi dea salariul aalexx aalexx buna ziua, am fost concediat la data de 14 iunie 2012 si pana in clipa de fata nu am primit nici-o hartie de la angajator prin care sa ma instiinteze in scris ... (vezi toată discuția)
Intrebare bonprice bonprice pot sa dau firma angajatoare in judecata pentru nerespectarea CIM daca in termen de 30 zile nu primesc nici un raspuns legat de noul loc de desfasurare al ... (vezi toată discuția)