Indemnizatie de concediu de odihan se face pe baza mediei veniturilor din ultimele 3 luni, de aceea pot fi difernete (in plus) fata de salariu pe zi sau poate fi egala cu salariul zilnic.
Ptetti solicita sa vedeti si sa semnati statul de plata, sau sa vi se dea un "fluturas" de calcul al salariului sau puteti sesiza "cu ochiul liber" diferenta de bani cand primiti salariul, in cazul in cae nu va plateste nimic pe concediul de odihmna.
1. Chiar daca nu v-a dat indemnizatia de CO la plecare in concediu, acesta fiind in august, pe statul de plata al lunii august va figura si suma cuvenita pentru zilele de concediu. Venitul pe luna august nu va fi mai mic decat salariul dvs. lunar plus sporurile (daca aveti).
2. De unde stiti ca vi se retin acesti bani? Nu va luati dupa ce vi se spune! Asteptati sa vedeti statul de plata.
Patronul personal a venit si a spus ca toate zilele de CO vor fi scazute din salar . Lucrez de 11 ani in firma dar nu am vazut niciodata statul de plata dar sa si il semnez. Eu am fost trimisa la contabil de catre patron ca sa mi se calculeze salariul ce trebuie sa-l iau pe luna aceasta {august} desi tot luna aceasta am avut cele 8 zile de CO. Ce inseamna toate astea?
Plata concediu
iga
am o nelamurire; :(-plec in concediu de odihna,mi se da o anumita suma de bani, e normal ca aceasta suma sa fie retinuta din salariile urmatoare?.sau mai bine ... (vezi toată discuția)