avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna

am fost in concediu de odihna 8zile din luna august, iar acum mi se retine bani din salariu pentru cele 8 zile de concediu. Este corect acest lucru?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 20:43, 23 August 2009
Mai clar, pentru dvs.:
Suma dintre indemnizatia de concediu de odihna plus salariul, amandoua pe luna august, nu poate fi mai mica decat salariul dvs. lunar.
Ultima modificare: Duminică, 23 August 2009
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie concediu odihna daca in ultimele 3 luni am beneficiat de concediu medical raluky22 raluky22 Buna ziua, urmeaza sa intru in concediu de odihna. Stiu ca indemnizatia se plateste in functie de ultimele 3 luni dar eu in ultimele 3 luni am beneficita de o ... (vezi toată discuția)
Plata concediu iga iga am o nelamurire; :(-plec in concediu de odihna,mi se da o anumita suma de bani, e normal ca aceasta suma sa fie retinuta din salariile urmatoare?.sau mai bine ... (vezi toată discuția)
Renuntare la concediu si plata concediului viorelh viorelh Fiind prins cu munca , probleme de servici foarte importante , am decis sa renunt la concediu de odihna si sa lucrez in continuare. Teoretic voi lua si banii ... (vezi toată discuția)