banii au fost depusi in contul meu fara a mentiona ce reprezinta suma.Veniturile mele sunt modice pensie pe caz de boala nu imi permit sa cheltui prin instante bani, dar am sa incerc sa fac in asa fel incat sa nu fiu calcata in picioare si badjocorita .
Multumesc
Un proces de genul, daca e in Bucuresti, poate dura peste doi ani prin tot felul de amanari, expertize si constatari. Va puteti chiar distra daca sunteti mai sugubat. EI poate cere si dobanda legala la suma. Daca prin absurd pierdeti la ultima instanta, nu e totul pierdut, depinde de ce fel de venituri aveti, el va avea 3 ani sa inceapa executarea silita, care, se aproba tot de instanta :)) Daca aveti conturi in banca, treceti-le pe numele mamei, de exemplu, cu dumneavoastra imputernicit iar la serviciu cereti plata cash si emiteti procura pe numele mamei de ridicare a banilor. La fel si cu masina, treceti-o pe numele ei. Cu apartamentele/terenurile este mai greu, insa vorbim totusi de o datorie de 3500ron. Sfatul meu, nu mai dati nici un ban, daca ati si vandut, blocati-le numarul de telefon si la revedere, drum bun! Si nu uitati, orice datorie se prescrie in 3 ani daca nu se incep demersurile in instanta in timpul asta!
~ final discuție ~