Salutare tuturor!
Cum stati cu invatatul...ex e undeva prin nov am inteles!
Eu sunt intr-o situatie speciala: am 6 ani vechime ( carte de munca), dar nu sunt inscrisa in colegiul cons jr.Mi-am depus cererea de inscriere acum 1 luna....si deocamdata nici un rasp. Cica ei sunt "ofticati" ca doar acum apelam la ei,cand avem nevoie( la Buc s-au inregistrat 6.000 de cereri de inscriere intr-o luna).Mi-e frica sa nu refuze inscrierea...desi n-au nici un motiv legal, in lege nespecificandu-se un termen fix pana la care te poti inscrie, iar celelalte conditii le indeplinesc.
Mai este cineva in aceiasi situatie???
Am sunat eu la Sb si nu mi-au zis mare lucru.Sg noutate e ca si la ex ns se va da tot grile+ grile-spete si se urmareste sa fie acelas nivel de dificultate ca la admiterea in magistr.#-o
Eu sunt consilier juridic definitiv in baza legii nr. 514 din 2003. As dori sa sustin examenul de la Sibiu. La infiintarea CCj am fost inscrisa ca CJ definitiv deoarece avem deja 3 ani vechime in profesia de cj. Nu am sustinut examen. Art 3 din Regulament cere dovada ca am sustinut examen.
Eu nu am decat o adeverinta eliberata de CCJ ca sunt membra a CCJ si conform prevederilor art 29, al. 1 al Statului profesiei de CJ sunt inscrisa din 2004 ca definitiv (am facut dovada la aparitia legii 514/2003 ca sunt cj cu vechime).
Credeti ca imi va fi acceptat dosarul pt sustinerea examenului de la Sibiu? Si de ce trebuie sustinut numai la Sibiu?
Se vorbeste in acest regulament despre principiul egalitatii si al transparentei...
De 1 an si jumatate incerc sa aflu de la Barou ce examen trebuie sa sustin (pt stagiari sau pt definitivi) si cand in sfarsit m-a lamurit UNBR, imi dau in cap cu aceasta conditie aberanta.
Ma simnt de parca trebuie sa trec dintr-o casta inferioara intruna muuuult superioara...Baroul Bucuresti...
Dilema
nayra
Buna ziua tuturor,
M-am inscris recent pe acest forum si am citit multe din intrebarile si raspunsurile de pe acest forum.Poate cineva ma lamureste .Sunt ... (vezi toată discuția)