Salutare tuturor!
Cum stati cu invatatul...ex e undeva prin nov am inteles!
Eu sunt intr-o situatie speciala: am 6 ani vechime ( carte de munca), dar nu sunt inscrisa in colegiul cons jr.Mi-am depus cererea de inscriere acum 1 luna....si deocamdata nici un rasp. Cica ei sunt "ofticati" ca doar acum apelam la ei,cand avem nevoie( la Buc s-au inregistrat 6.000 de cereri de inscriere intr-o luna).Mi-e frica sa nu refuze inscrierea...desi n-au nici un motiv legal, in lege nespecificandu-se un termen fix pana la care te poti inscrie, iar celelalte conditii le indeplinesc.
Mai este cineva in aceiasi situatie???
Am impresia ca si daca dam examen de definitivat tot nu ne incadram ..... Eu una am dat un examen cand am implinit 1 an in profesie, inainte de aparitia legii CJ .
Hai sa fim seriosi - credeti ca o sa considere examenul de definitivat ca si consilier juridic - cu o lucrare si 20 de intrebari - ca avand o programa similara cu exam de acces in profesia de avocat......
Si cand te gandesti ca toti greii de la UNBR au intrat fara examen....
Si daca ar sustine acum cu experienta lor examenul la care vor sa ne supuna ei am ramane fara for decizional.......
Si cand te gandesti ca oricum cine trebuie sa intre o sa intre indiferent de pregatire...
QUO VADIS?
Sincer , nu stiu ce sa fac , mi-e atat de lehamite ...
Nu mai pot invata la stilul scolar pe care il pretind, uita ca se adreseaza in principal celor cu vechime in profesie , a caror gandire are alta maturitate si alt mod de a selecta si folosi informatii fata de mintea din facultate cand invatai scolareste. Nu sunt sigura cred ca voi lua examenul desi cred ca ma voi inscrie - CE NU TE OMOARA TE FACE MAI PUTERNIC...
Pacatul lor sa fie ca ne-au stricat sarbatorile de iarna cu bataia de joc la care ne supun...
Stau si ma intreb cum poti sustine exemen de definitivat in profesia de consilier juridic in coditiile in care ai nevoie de un consilier juridic indrumator (care poate sa fie numai unul definitiv), daca se considera ca, toti consilierii juridici care sunt defintivi prin efectul legii (statutului) trebuie sa sustina examenul.
De unde consileri juridici indrumatori.
Dilema
nayra
Buna ziua tuturor,
M-am inscris recent pe acest forum si am citit multe din intrebarile si raspunsurile de pe acest forum.Poate cineva ma lamureste .Sunt ... (vezi toată discuția)