Buna ziua,
In urma unei actiuni in instanta avand drept scop incadrarea in grupa 2 (Doi) de munca " conditii deosebite" instanta de judecata a hotarat: 1-Obliga paratul MApN sa recunoasca si sa acorde grupa a II-a de munca reclamantului. 2-Obliga paratul MApN sa elibereze adeverinte referitoare la grupa de munca.
Am depus dosarul de pensie la care am atasat si adeverinta referitoare la grupa de munca,insa, aceasta nu poate fi luata in calcul intrucat MApN refuza sa plateasca asigurarilor sociale pentru perioada in care am fost incadrat in grupa 2(doi) ca urmare "Sentintei instantei de judecata" Ce trebuie facut in aceasta situatie? era necesar ca instanta de judecata sa precizeze si obligativitatea platii catre asigurarile sociale pentru perioada in care am fost incadrat in grupa 2(doi) ?
Va multumesc,
Lefter
Daca angajatorul nu respecta o hotarare judecatoreasca, puteti lua legatura cu un executor judecatoresc care are posibilitati legale de abordare.
Intrebati la CJP daca pot sa emita decizie, dar aceasta, presupun, ca detine hotararea instantei si daca adeverinta depusa la dosarul de pensie nu respecta hotararea judecatoreasca exista o problema.
Grupa de munca
robertsega32
am avut proces cu un fost angajat care a solicitat acordarea grupei de munca. procesul a fost cvastigat de angajat. acum au solicitat si alti fost muncitori, ... (vezi toată discuția)