am nevoie de putin ajutor,tatal copiilor mei are un copil facut cu alta...vrea s renunte la drepturile lui de tata asupra acelui copil.cum poate face asta?
cum pot face dovada acestor amenintari?
o face prin telefon,noi suntem in italia si ea in romania...credeti ca as putea sa obtin inregistrarile telefonice?cum?=D>
Daca sunteti in Italia cu atat mai bine,pentru ca in Italia ascultarea telefonului de catre politie e legala,face-ti plangere la politie si cereti ca telefonul sa fie pus sub control asa au si ei dovezi ca sunteti amenintati,chiar daca sunte-ti intr-o alta tara o puteti da in judecata.........ati auzit de stolking?in Italia in ultima perioada s-a vorbit foarte mult de acest fenomen.......amenintari prin telefon.......e.t.c.mult succes si felicitari pentru bebe.......
pot zice ca am gresit si io odata-n viata dar a iesit cel mai frumos lucru din lume. o intrebare pe forum daca ma poate ajuta cineva. io am avut o relatie, avem impreuna un copil iar ia a plecat....am fost la parintii ei, am luat copilul de la 4 luni, l-am crescut cum am putut are 2 anisori acum. initial nu am fost trecut ca si tata pe certificatul de nastere al fetei insa odata ce am luat fata m-am interesat pentru binele fetei ce tre sa fac. am luat fisa medicala de la fostu medic de familie, am schimbat medicul de familie, am discutat cu oficialitatile din ambele comune, in speta cu ambele asistene sociale, la noua locuinta, unde stau cu copilul s-au facut vizite sociale, etc. am vb cu mama copilului si mi-a permis ca sa fiu reunoscut ca si tata pentru copil si acesta sa fie trecut cu numele meu si sa fie sters numele fetei. adica daca o chema Gheorghe....sa o cheme Constantinescu.....ca pe mine. ce tre sa fac pentru a duce la bun sfarsit acest proces.
va multumesc anticipat!!!