avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cum poate renunta un tata la drepturile parintesti?de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cum poate renunta un tata la drepturile parintesti?de buna voie...va rog sa-mi raspundeti.

am nevoie de putin ajutor,tatal copiilor mei are un copil facut cu alta...vrea s renunte la drepturile lui de tata asupra acelui copil.cum poate face asta?
Cel mai recent răspuns: valhalan , utilizator 18:59, 6 Noiembrie 2009
Amenintarea constituie infractiune, prevazuta in art. 193 Cod penal. Puteti depune plangere la politie sau parchet, facand si dovada ameninarilor.
cum pot face dovada acestor amenintari?
o face prin telefon,noi suntem in italia si ea in romania...credeti ca as putea sa obtin inregistrarile telefonice?cum?=D>
Daca sunteti in Italia cu atat mai bine,pentru ca in Italia ascultarea telefonului de catre politie e legala,face-ti plangere la politie si cereti ca telefonul sa fie pus sub control asa au si ei dovezi ca sunteti amenintati,chiar daca sunte-ti intr-o alta tara o puteti da in judecata.........ati auzit de stolking?in Italia in ultima perioada s-a vorbit foarte mult de acest fenomen.......amenintari prin telefon.......e.t.c.mult succes si felicitari pentru bebe.......
MULTUMESC MULT PT RASPUNS...AM SA VAD CE POT FACE!!!=D>
pot zice ca am gresit si io odata-n viata dar a iesit cel mai frumos lucru din lume. o intrebare pe forum daca ma poate ajuta cineva. io am avut o relatie, avem impreuna un copil iar ia a plecat....am fost la parintii ei, am luat copilul de la 4 luni, l-am crescut cum am putut are 2 anisori acum. initial nu am fost trecut ca si tata pe certificatul de nastere al fetei insa odata ce am luat fata m-am interesat pentru binele fetei ce tre sa fac. am luat fisa medicala de la fostu medic de familie, am schimbat medicul de familie, am discutat cu oficialitatile din ambele comune, in speta cu ambele asistene sociale, la noua locuinta, unde stau cu copilul s-au facut vizite sociale, etc. am vb cu mama copilului si mi-a permis ca sa fiu reunoscut ca si tata pentru copil si acesta sa fie trecut cu numele meu si sa fie sters numele fetei. adica daca o chema Gheorghe....sa o cheme Constantinescu.....ca pe mine. ce tre sa fac pentru a duce la bun sfarsit acest proces.
va multumesc anticipat!!!

Alte discuții în legătură

Neprezentare sau refuz test de paternitate shesniper shesniper Buna seara,am si eu o problema pe care o sa incerc sa o explic cit mai bine posibil.In 1999 am avut o fetita nerecunoscuta de tata pentru ca eu nu am ... (vezi toată discuția)
Custodie minor orfan de un parinte, in grija bunicii mada_dima mada_dima Buna, Fiica prietenei mele, ANA, are 13 ani si este de un an in ingrijirea bunicii sale din partea mamei. Mama sa a decedat acum un an. Tatal fetei este in ... (vezi toată discuția)
Va rog din suflet să mă ajuți cu o soluție. am o fetiță ... AntoniaM. AntoniaM. Va rog din suflet să mă ajuți cu o soluție. Am o fetiță de 1 an, fata a fost recunoscuta de fostul soț, între timp am făcut un test de paternitate ... (vezi toată discuția)