avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cum poate renunta un tata la drepturile parintesti?de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cum poate renunta un tata la drepturile parintesti?de buna voie...va rog sa-mi raspundeti.

am nevoie de putin ajutor,tatal copiilor mei are un copil facut cu alta...vrea s renunte la drepturile lui de tata asupra acelui copil.cum poate face asta?
Cel mai recent răspuns: valhalan , utilizator 18:59, 6 Noiembrie 2009
ce sa-ti zic?eu am fost in aceeasi situatie cu baiatul meu cel mare.mama fetei e de acord sa te treaca in certificat?noi am mers impreuna la tribunal si am fost de acord sa trecem baiatul pe numele lui.daca ea este de acord vor fi doua termene la tribunal apoi vei primi hotararea acasa cu care mergi la starea civila sa schimbi certificatul de nastere.multa bafta!
daca sunteti atit de deranjati de mama copilului de ce nu cereti custodia?asa scapati de mama ,nu de copil.pt ca acel micut n are nici-o vina ca s-a nascut.
asta va veni p urma. vreau sa iau treaba usor asa.
va multumesc f mult d-na paula adina. iacata acu is la murit complet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neprezentare sau refuz test de paternitate shesniper shesniper Buna seara,am si eu o problema pe care o sa incerc sa o explic cit mai bine posibil.In 1999 am avut o fetita nerecunoscuta de tata pentru ca eu nu am ... (vezi toată discuția)
Custodie minor orfan de un parinte, in grija bunicii mada_dima mada_dima Buna, Fiica prietenei mele, ANA, are 13 ani si este de un an in ingrijirea bunicii sale din partea mamei. Mama sa a decedat acum un an. Tatal fetei este in ... (vezi toată discuția)
Va rog din suflet să mă ajuți cu o soluție. am o fetiță ... AntoniaM. AntoniaM. Va rog din suflet să mă ajuți cu o soluție. Am o fetiță de 1 an, fata a fost recunoscuta de fostul soț, între timp am făcut un test de paternitate ... (vezi toată discuția)