Va referiti la articolul acesta, nu?
-Articolul a fost modificat prin art. I pct. 13 din Legea nr. 290/2005.
Art. 30. - (1) Resedinta se inscrie in actul de identitate la cererea persoanei fizice care locuieste mai mult de 15 zile la adresa la care are locuinta secundara.-
Procesul este la Judecatoria sector 2, Bucuresti.
Problema cu domiciliul meu este intr-adevar a fostei sotii, caci tot ea, pe motiv ca nu-i dau adresa prietenei mele, a refuzat sa-mi dea copilul la programul stabilit. Acum, probabil vrea sa demonstreze ca eu nici nu locuiesc la domiciliul din buletin si d-aia nu-mi da copilul pt ca nu stie unde il duc.
Daca era o relatie normala intre parinti fara alte gelozii si rautati, probabil ca ii comunicam adresa prietenei mele (asa, pentru linistea ei de mama) insa fosta sotie este o scandalagoaica si nu vreau sa o implic si pe prietena mea in acest circ (de genul venit fosta sotie la usa prietenei mele si facut scandal, chiar si fara motiv).
Cat despre faptul ca instanta ajuta mama....deja m-am obisnuit: am patit-o la fel si cu DGASPC cand i-am chemat sa monitorizeze programul de vizita si au scos apoi un raport in care m-au denigrat pe nedrept.