avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Decădere din drepturile parintesti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Decădere din drepturile parintesti

Este posibil ca o mama sa fie decazuta din drepturi fara a fi anuntata de existenta unui proces?
Cel mai recent răspuns: afrodhitee , utilizator 21:14, 29 Octombrie 2016
Pentru orice judecată ar fi trebuit să fi fost citată. Dacă procedura de citare nu a fost îndeplinită în mod procedural hotărârea instanței este anulabilă astfel că trebuie să atacați acea decizie și să cereți anularea ei.
buna ziua. este posibil sa nu existe nici un proces?
Ce nu inteleg este de unde ati tras concluzia ca sunteti decazuta din drepturile parintesti , din moment ce nu aveti o sentinta in acest sens. In Cipru este posibil sa fi fost acuzata de abandon de minor din moment ce ati plecat in Romania si nu v-ati intors la fiica dv care este foarte mica. Fara sa mergeti in Cipru si sa contactati un avocat acolo nu aveti ce face.
Cum a-ti ajuns la concluzia ca suntetu decazuta din drepturi,prin faptul ca tatal a calatorit in Anglia cu fetita fara acordul dumneavoastra.
Daca da,atunci v-ati gandit gresit,Romania este unica tara din Uniunea Europeana care inca mai cere acordul celuilalt parinte pt a parsii tara cu copilul minor.In rest in nici o alta tara nu te intreaba unde e mama sau tata,sau daca sunt acte de la notar sau judecatorie.Concluzie tatal poate circula liber cu fetita unde doreste el,deorece este cetatean cipriot si fetita la fel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot călători cu copilul din anglia către spania fără declarație de la soțul meu ? RoxanaAndrei21 RoxanaAndrei21 Buna ziua !As dorii sa stiu daca pot calatorii cu minorul din Anglia catre Spania printr-o agentie de turism copilul fiind cetatean Roman nascut in Anglia fara ... (vezi toată discuția)
Imputernicire pentru calatorie minor din anglia spre romania milimilagros milimilagros As dori sa stiu daca pot parasi Anglia cu un minor, in conditiile in care am venit aici acum 4 luni pe baza unei procuri facute la notariat , semnata de tatal ... (vezi toată discuția)
Minor adoptat in străinătate de actualul soț Oreo Oreo Copilul a fost adoptat in străinătate de actualul soț . Am divorțat de tatal natural a copilului minorul a fost încredințat mie bineinteles ca nu am avut ... (vezi toată discuția)