avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Modificare pret dupa achitarea facturii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Modificare pret dupa achitarea facturii

Buna ziua. Am incheiat un contract cu o societate pentru un anumit pret, mi-au emis factura pe acel pret, am platit factura, iar la doua zile imi trimit o adresa cum ca vor sa majoreze acel pret si asteapta acceptul meu. care este temeiul legal pentru care pot refuza oferta lor? din moment ce eu am platit deja factura. Multumesc
Cel mai recent răspuns: tavinho , utilizator 22:56, 2 Noiembrie 2016
Art. 1270 Cod Civil

Forţa obligatorie

(1) Contractul valabil încheiat are putere de lege între părţile contractante.

(2) Contractul se modifică sau încetează numai prin acordul părţilor ori din cauze autorizate de lege.

Acesta este articolul relevant.
In cuprinsul raspunsului ce urmeaza sa il formulati, puteti sa uzati de prevederile acestui articol coroborat de asemenea cu clauzele contractului incheiat intre parti.

editat : completat cu sintagma "Cod Civil"
Ultima modificare: Marți, 1 Noiembrie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic
majorarea este legata de produsele deja facturate si achitate sau pentru cele facturate la ulterior la urmatoarele comenzi?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare contract eveniment Bianca Sanda Bianca Sanda Buna ziua, Am încheiat un contract in data de 16.09.2021 pentru o cununie care avea sa se țină pe data de 23.10.2021 la salonul X din Bucuresti. Din ... (vezi toată discuția)
Corectitudine si legalitate clauza contract Geo_2008 Geo_2008 CONTRACT DE PRESTÃRI SERVICII Nr. ....... / ............................. III. DURATA CONTRACTULUI : 3.1. Contractul se încheie pe perioada determinata ... (vezi toată discuția)
Referitor la un contract de prestari servicii Buna ziua tuturor ! Numele meu este Victor Stanescu si am nevoie de un sfat intr-o problema de natura contractuala. Am incheiat acum citiva ani un contract ... (vezi toată discuția)