avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... parasirea domiciliului cu copilul minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

parasirea domiciliului cu copilul minor

buna ziua.
locuiesc in concubinaj cu tatal baietelului nostru de 1 an. apartamentul in care locuim este al lui eu avand domiciliul din buletin la o allta adresa. descoperind ca tatal copilului are o relatie in paralel, dupa desele certuri din casa care au ajuns la violenta fizica fara urme vizibile si martori, dupa amenintarile si teama ca imi va lua copilul, am decis sa il parasesc. stia de intentia mea de a-l parasi. in seara in care am plecat am locuit in casa parintilor mei unde am domiciliul legal . a doua zi am plecat spre "socrii" unde sunt si in prezent. in seara in care am plecat, vorbind cu el la telefon, nu i-am spus unde dorm cu baiatul. stia doar de intentia de a ajunge la socri.
intrebare :
pot reveni in bucuresti dar in apartamentul parintilor mei pentru a locui cu ei fara teama ca imi va lua copilul?
pot fi acuzata ca am rapit copilul?
apartamentul parintilor mei are 2 camere si e intr-un cartier cu o reputatie nu prea buna.
Cel mai recent răspuns: myboy , utilizator 17:16, 7 Septembrie 2009
Stoica Ioana a scris:

Rezolvati problema venitului (pentru stabilitate ) si ganditi-va serios si la o locuinta .

In consideratia unui asemenea comportament al tatalui .... sansele sale pentru a-i fi incredintat minorul spre crestere si educare ( obligatie ce implica ideea de responsabilitate ), sunt , din punctul meu de vedere , inexistente.
;)


Va multumesc foarte mult, m-am mai linistit putin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa plec cu copilul de acasa, ce am de facut? elisa_c elisa_c Buna ziua!eu v-am mai scris si va multumesc pentru promtitudine!doar ca lucrurile se inrautetesc si as vrea sa stiu ce am de facut.vreau sa plec cu fetita de ... (vezi toată discuția)
Cum sa ma protejez LUNCA CRISTINA EXPERT CONTABIL LUNCA CRISTINA EXPERT CONTABIL Sunt casatorita, am un copil de 4 ani si vreau sa divortez. Am unde locui, financiar stau bine......sotul este un om violent si imi este frica pt copil si pt ... (vezi toată discuția)
Drepturile mamei asupra copilului rezultat din concubinaj c mary c mary am trait 10 ani in concubinaj cu un barbat,acum 6 ani nascand un copil. dupa nenumaratele lui infidelitati si umilinte si in urma tratamentului violent verbal ... (vezi toată discuția)