againstPAS a scris:
Unii parinti nu prea vor sa se ajunga la consilierea si evaluarea minorului pentru ca atunci s-ar afla ca reactia copilului li se datoreaza.
Si in aceasta situatie, ce se mai poate face dpdv legal sau al procedurii? Sunt situatii in care si mamele si-ar dori (din diverse motive) intalniri intre DGSAPC si tati sau cand DGSAPC constata ca exista un abuz emotional asupra copilului din partea tatalui si acesta refuza consilierea pshihologica si nu stiu daca mai departe exista solutii pentru astfel de cazuri.
@CostinIancu DGSAPC este o insitutie depasita din toate punctele de vedere. Inteleg ca va considerati nedreptatit in chestiunea d-voastra dar sa stiti ca si eu, ca mama, am aceeasi parere despre aceasta "autoritate". Pe langa faptul ca am depusa o adresa la ei de aproximativ 6 luni, trebuie sa le solicit in fiecare luna un raspuns, sa trag de ei sa imi ofere solutii, concluzia fiind ca, daca nu ar reveni parintele respectiv, nici nu ar raspunde la astfel de sesizari. Parca vor sa le bage pe toate sub pres si cand le scrii ca vrei un raspuns, te intreaba contrariati ca ce raspuns mai astepti..