avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Schimbare domiciliu minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Schimbare domiciliu minor

Buna ziua
Va prezint situatia mea! In urma unei relatii extraconjugale pe care am avut-o cu un barbat la randul lui casatorit, a rezultat un copil care acum are varsta de 2 ani si 5 luni. Tatal copilului a deschis actiune in tagada de paternitate si s-a dovedit ca este al lui! De 1 an si 3 luni copilul este la el , eu fiind plecata cu ceilalti copii ai mei de la sot timp de 2 ani. Acum sunt la sotul meu de 1 luna si vreau sa deschid proces de stabilire domiciliu a copilului la mine. Ce sanse am ?
@ Mariamihaela80
Aţi primit un sfat înţelept de la When, nu tulburaţi apele, să nu regretaţi mai târziu. Şansele dvs. sun 0. Am înţeles că sunteţi dependentă de venitul soţului. Şi dacă acesta, la un momentdat, îşi va aduce aminte că i-aţi fost infidelă, că un an a crescut copilul altuia, că aţi fost despărţiţi din acest motiv...şi vă veţi despărţi din nou, cu ce veţi creşte şi al treilea copil ? Credeţi că în instanţă nu va conta atitudinea dvs. faţă de soţ, faţă de copilul din afara căsniciei, că aţi fost despărţită pentru infidelitate? Cam ce calificativ crezi că vei primi? Sau marşaţi pe o eventuală pensie alimentară ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea custodiei minorului de catre mama, care recunoaste adulterul avut loc in timpul separarii in fapt Anonimus00 Anonimus00 Buna ziua! Sunt casatorita de 12 ani, casatorie din care au rezultat 2 minori, primul fiind recunoscut de catre tata, al doilea fiind motivul intentarii de ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume! romeoiasi romeoiasi Doresc sa chem parintii in instanta, care sunt despartiti sa i-au numele lor... Actualmente folosesc un nume care nu este al meu... este a fostului sot al ... (vezi toată discuția)
Tagada paternitatii pere1001 pere1001 sunt insarcinata in luna a 8 cu concubinul meu.chestia e k sunt in proces de divort si nu se va finaliza nici dupa ce nasc.asadar,as dori sa stiu ce nume va ... (vezi toată discuția)