avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Important
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Important

Am creat aceasta rubrica de discutii datorita faptului ca multi oameni intreaba Avocatnet.ro despre servicii contabile. De ce sa nu intrebe un contabil sau, mai simplu, de ce sa nu gaseasca o oferta de servicii contabile chiar aici, in Forum-ul Avocatnet.ro?
Stai linistita ca-i iese pe nas patronului cand merge la colegii aia ieftini...si mai tarziu o sa-si dea seama ca atat cat dai atata face
Cat despre colegii astia trebuie si ei sa traiasca...o sa aiba parte de angajatori de "calitate" pe care nu-i meritam noi !
ai perfecta dreptate. nu merita sa-ti bati capul cu ei,mai devreme sau mai tirziu isi vor plati tributul prostiei si al zcirceniei si al lipsei de respect. multumesc! tinem legatura,ok?
asa este.
cine are nevoie de contabil ma poate contacta indiferent de domeniul de activitate (nu am lucrat in partida simpla).
offf. patronii habar nu au ce inseamna munca de contabil.
va rog sa-mi explicati,daca se poate, ce inseamna "partida simpla".sint incepatoare. multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Am nevoie de un contabil pentru o firma noua. silviu2403 silviu2403 Buna ziua, Am infiintat de curand o societate comerciala si este prima data cand fac acest lucru. Ce ma sfatuiti sa fac, sa merg la o firma care se ocupa de ... (vezi toată discuția)
Contabilitate in partida simpla ap Apostol Maria Apostol Maria In vechiul Statut a fost prevazut ca AP Rezidenz-Cartierul german organizeaza si conduce contabilitatea in partida dubla , cu depunere de BIlant contabil la ... (vezi toată discuția)
Expert contabil cretziella cretziella de 2 ani tin contabilitatea catorva societati avand la baza un cur s de contabilitate(tot de la nir la bilant). anul acesta am absolvit finante banci. ma ... (vezi toată discuția)