avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Important
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Important

Am creat aceasta rubrica de discutii datorita faptului ca multi oameni intreaba Avocatnet.ro despre servicii contabile. De ce sa nu intrebe un contabil sau, mai simplu, de ce sa nu gaseasca o oferta de servicii contabile chiar aici, in Forum-ul Avocatnet.ro?
tarife ziceti?....poi hai sa ne dam cu parerea..as incepe cu intocmirea,certificarea si depunerea statului de plata si declaratiile aferente ..cat ati cere pt acest lucru luand in considerare cate sunt de facut?as tarida diferit in functie de nr de angajati..adica de la 1-5 125 ron..eiiii ce ziceti?Vreaua pareri multe!!!! Va rog!!!
sunteti specializata in asta?
istudor adriana a scris:

sunteti specializata in asta?

Are vreo importanta daca e specializata??X-( t _simonic vrea sa munceasca de ce sunteti ironice?
Buna tuturor! Ca raspuns pentru dna Angimm, da cam atat as cere 100-150 ron pentru intocmirea statului si a declaratiilor aferente si nu nu sunt specializata, in sensul ca nu am atestat de inspector resurse umane si nici nu imi trebuie pentru ca nu eu stampilez cartile de munca, fiecare firma are inspectorul ei iar eu nu sunt inspector! Eu fac contabilitate!!!
avand in vedere ca se intocmesc:stat plata,declaratie CAS,declaratie SOMAJ,declaratie CASS,declaratie IT(.),si se sta pe la randuri la depunerea lor ,consider ca 25 ron /buc ,este un pret de bun simt! Voi ce ziceti?Daca s-a deschis acest subiect ,haideti sa il comentam din plin!

Alte discuții în legătură

Am nevoie de un contabil pentru o firma noua. silviu2403 silviu2403 Buna ziua, Am infiintat de curand o societate comerciala si este prima data cand fac acest lucru. Ce ma sfatuiti sa fac, sa merg la o firma care se ocupa de ... (vezi toată discuția)
Contabilitate in partida simpla ap Apostol Maria Apostol Maria In vechiul Statut a fost prevazut ca AP Rezidenz-Cartierul german organizeaza si conduce contabilitatea in partida dubla , cu depunere de BIlant contabil la ... (vezi toată discuția)
Expert contabil cretziella cretziella de 2 ani tin contabilitatea catorva societati avand la baza un cur s de contabilitate(tot de la nir la bilant). anul acesta am absolvit finante banci. ma ... (vezi toată discuția)