avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Important
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Important

Am creat aceasta rubrica de discutii datorita faptului ca multi oameni intreaba Avocatnet.ro despre servicii contabile. De ce sa nu intrebe un contabil sau, mai simplu, de ce sa nu gaseasca o oferta de servicii contabile chiar aici, in Forum-ul Avocatnet.ro?
angimm a scris:

chiar spuneam ca va apreciez,dar cu mine ati fost acid de la inceput ..revedeti !sunt noua pe 'aici' si daca asa m-ati primit...

Trebuie sa intervin referitor la cele de mai sus.
Vreau sa fie clar un lucru. Ironia este forma acida a criticii care tocmai asta face : lasa o poarta deschisa catre respectul fata de persoana din jurul greselii.

Amatorii de laude exacerbate este bine sa retina ca scopul nostru estee sa imbunatatim lucrurile care nu merg bine (printre altele) si ca tonul triumfalist sau argumentele gen "e tare si stie tot" cantaresc foarte putin.

Ellis chiar nu este o persoana acida (sau ironica) cum ati afirmat.
Dragi economisti noi cu totii suntem de vina nu patronii ca daca am fi uniti si nu ne-am mai lasa calcati in picioare cu siguranta am fi mult mai respectati. Dar atata timp cat foarte multi se complac in ac.situatie nimic nu se va schimba. In continuare toata lumea va afirma aaaaaaaaaaa contabil ( economist ) ce mare lucru face. Nu vrem sa ne impunem ODATA pentru totdeauna ca dupa parerea mea este singura profesie cu cei mai multi ani de studiu si a profesa tb.sa studiezi in permanenta. Asa ca nu va mai plangeti si mai bine luati atitudine.
:) Orice profesie cere sa studiezi in permanenta, nu numai cea de economist.
am tot respectul fata de multe persoane care de aici, dar intr-adevar legislatia se schimba cel mai mult in domeniul fiscalitatii, ceea ce ingreuneaza mereu profesia de contabil. Apare mereu cate ceva: programe de emitere a declaratiilor, noi termene....etc. si , daca nu esti pe faza platesti niste amenzi usturatoare.

Sunt deacord cu tine Elis dar trebuie sa recunosti ca profesia noastra implica studiu continuu asa cum spunea si colega mea Istudor. Mai mult noi economistii care avem si calitatea de expert contabil, consultant fiscal si auditor fiecare Camera ne impune un anumit numar de ore / an de pregatire profesionala ceea ce implica timp si bani.
Nu vreau sa fiu rautacioasa dar intr-un dosar in care este necesara o expertiza contabila sau fiscala, daca este facuta de un profesionist, avocatul nu prea mai are mult de lucru.

Alte discuții în legătură

Am nevoie de un contabil pentru o firma noua. silviu2403 silviu2403 Buna ziua, Am infiintat de curand o societate comerciala si este prima data cand fac acest lucru. Ce ma sfatuiti sa fac, sa merg la o firma care se ocupa de ... (vezi toată discuția)
Contabilitate in partida simpla ap Apostol Maria Apostol Maria In vechiul Statut a fost prevazut ca AP Rezidenz-Cartierul german organizeaza si conduce contabilitatea in partida dubla , cu depunere de BIlant contabil la ... (vezi toată discuția)
Expert contabil cretziella cretziella de 2 ani tin contabilitatea catorva societati avand la baza un cur s de contabilitate(tot de la nir la bilant). anul acesta am absolvit finante banci. ma ... (vezi toată discuția)