avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Important
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Important

Am creat aceasta rubrica de discutii datorita faptului ca multi oameni intreaba Avocatnet.ro despre servicii contabile. De ce sa nu intrebe un contabil sau, mai simplu, de ce sa nu gaseasca o oferta de servicii contabile chiar aici, in Forum-ul Avocatnet.ro?
Andreea Lisievici a scris:

ghola a scris:
Avem nevoie de avocati asa cum si ei au nevoie de contabili.

Foarte bine spus! :thumbup:

Ca sa fiu corecta pana la capat adaug :
"munca de contabil este ingrata si foarte prost platita, ai si foarte multe responsabilitati" - "avocatii sunt mai privilegiati"
:P Dar nimeni nu este vinovat ca un avocat nu e contabil sau invers. :P
Cand spun contabil ma refer la cei care au terminat o facultate si sau autorizat ca - expert contabil, auditor, consultant fiscal, evaluator, lichidator. Aceste specializari se fac cu mult efort,multe examene si multi ani de stagiu.#-o
Dragii mei colegi Avocati, nu a-ti inteles. Intamplator eu fac multe expertize contabile judiciare si colaborez foarte mult si foarte bine cu multi avocati. Nu am spus ca un expert sau consultant va inlocui in instanta un avocat , dar din experienta stiu ca un avocat bun care are noroc de o expertiza buna sigur castiga in Instanta folosindu-se de concluziile din Raportul expertului.
DEBY a scris:

Dragii mei colegi Avocati, nu a-ti inteles. Intamplator eu fac multe expertize contabile judiciare si colaborez foarte mult si foarte bine cu multi avocati. Nu am spus ca un expert sau consultant va inlocui in instanta un avocat , dar din experienta stiu ca un avocat bun care are noroc de o expertiza buna sigur castiga in Instanta folosindu-se de concluziile din Raportul expertului.

Nimeni nu este vinovat ca noi suntem economisti si ei juristi. Asta este noi ne-am ales aceasta meserie ( contabil).
Deby, tu pleci de la prezumtia ca solutia instantei atarna numai de concluziile expertizei, ceea ce in practica se intampla destul de rar. Desigur ca, daca numai faptul certificat prin expertiza e in discutie, atunci intr-adevar avocatul nu are de facut decat sa sustina acele concluzii.
Andreea Lisievici a scris:
Deby, tu pleci de la prezumtia ca solutia instantei atarna numai de concluziile expertizei, ceea ce in practica se intampla destul de rar. Desigur ca, daca numai faptul certificat prin expertiza e in discutie, atunci intr-adevar avocatul nu are de facut decat sa sustina acele concluzii.

Inseamna ca nu ai inteles nimic. Eu am spus ca unui avocat bun ( dibaci ) intr-o cauza aflata pe rol, concluziile expertului cantaresc foarte mult in pledoaria sa. Daca esti atat de convinsa ca concluziile unui expert nu valoreaza mare lucru, de ce va sfatuiti clientii sa solicite expertize?
Ultima modificare: Marți, 8 Aprilie 2008
ANABAN, utilizator

Alte discuții în legătură

Am nevoie de un contabil pentru o firma noua. silviu2403 silviu2403 Buna ziua, Am infiintat de curand o societate comerciala si este prima data cand fac acest lucru. Ce ma sfatuiti sa fac, sa merg la o firma care se ocupa de ... (vezi toată discuția)
Contabilitate in partida simpla ap Apostol Maria Apostol Maria In vechiul Statut a fost prevazut ca AP Rezidenz-Cartierul german organizeaza si conduce contabilitatea in partida dubla , cu depunere de BIlant contabil la ... (vezi toată discuția)
Expert contabil cretziella cretziella de 2 ani tin contabilitatea catorva societati avand la baza un cur s de contabilitate(tot de la nir la bilant). anul acesta am absolvit finante banci. ma ... (vezi toată discuția)