avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Important
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Important

Am creat aceasta rubrica de discutii datorita faptului ca multi oameni intreaba Avocatnet.ro despre servicii contabile. De ce sa nu intrebe un contabil sau, mai simplu, de ce sa nu gaseasca o oferta de servicii contabile chiar aici, in Forum-ul Avocatnet.ro?
angimm a scris:
lasati contabilii sa isi spuna parerea pentru ca ei sunt cei mai avizati si stiu cel mai bine cat au de lucru.;)Apreciez parerile dvstra, dar nu cred ca avem nevoie de sefi aici!

Va place sau nu, pe acest forum numai moderatorii si administratorii fac ordine, deci exista sefi. Va rog sa nu dati indicatii despre cine, ce si cum sa scrie. Daca considerati ca cineva a facut o remarca deplasata, din orice punct de vedere, puteti contacta administratorii, nimic mai mult.
chiar spuneam ca va apreciez,dar cu mine ati fost acid de la inceput ..revedeti !sunt noua pe 'aici' si daca asa m-ati primit...
Stimata doamna,
Chiar am revazut toate raspunsurile pe care le-ati dat pe acest forum ... si nu cred ca cineva a fost acid cu dvs ...faptul ca am atras atentia sa nu mai scrieti 3 mesaje la rand cand aveati posibilitatea sa editati primul mesaj si faptul ca deja ati mai dat odata un raspuns asemanator nu cred ca inseamna aciditate din partea mea .....
Daca asa s-a interpretat interventia mea ....imi pare rau :(.... si-mi cer scuze :)
angimm a scris:

Nu cred ca subiectul discutie a fost modul corect sau nu a indeplinirii activitatii.:(..cred cu ardoare ca fiecare din noi stim ce avem de facut..fiecare avem un standard profesional..s-a dorit un schimb de pareri cu privire la onorariile contabililor asa ca lasati contabilii sa isi spuna parerea pentru ca ei sunt cei mai avizati si stiu cel mai bine cat au de lucru.;)Apreciez parerile dvstra, dar nu cred ca avem nevoie de sefi aici!

D-na nimeni nu e sef aici. Dreptul la opinie si libera exprimare este un drept fundamental al omului in lumea democratica spre care tinde omenirea, unde viseaza mintile progresiste ca se va ajunge candva.
Va sugerez sa cititi noul regulament www.avocatnet.ro/content/tag .
Veti vedea ca exista "sefi" si ca exista reguli in exprimare, pe care trebuie cu totii sa le respectam pe acest forum.
Ultima modificare: Joi, 3 Aprilie 2008
ContSters20980, utilizator

Alte discuții în legătură

Am nevoie de un contabil pentru o firma noua. silviu2403 silviu2403 Buna ziua, Am infiintat de curand o societate comerciala si este prima data cand fac acest lucru. Ce ma sfatuiti sa fac, sa merg la o firma care se ocupa de ... (vezi toată discuția)
Contabilitate in partida simpla ap Apostol Maria Apostol Maria In vechiul Statut a fost prevazut ca AP Rezidenz-Cartierul german organizeaza si conduce contabilitatea in partida dubla , cu depunere de BIlant contabil la ... (vezi toată discuția)
Expert contabil cretziella cretziella de 2 ani tin contabilitatea catorva societati avand la baza un cur s de contabilitate(tot de la nir la bilant). anul acesta am absolvit finante banci. ma ... (vezi toată discuția)