avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... restituire garantie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

restituire garantie

este legal ca angajatorul sa restituie garantie retinuta (euro) dupa 6 luni de la incetarea contractului?pot face ceva ptr a o recupera mai repede..avand in vedere ca nu se acorda dobanda..etc..pur si simplu profita de banii nostrii..fiind vb in general de o garantie de 2.000 euro ptr sofer transport persoane international.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:59, 12 Aprilie 2018
Ca "regula interna" poate fi luata? Cine imi poate spune sigur daca e legal sau nu termenul de retinere a garantiei inca 6 luni dupa lichidare?
Numai instanta de judecata se poate pronunta asupra legalitatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire garantie si semnare nota de lichidare . terezbarbu terezbarbu Poate fi conditionat restituirea garantiei de gestiune de semnarea notei de lichidare daca decizia de incetarea CIM a avut loc cu o luna in urma ? (vezi toată discuția)
Bani tinuti ca si garantie intr-un depozit horiacluj horiacluj Buna seara, Pana in data de 30 aprilie am lucrat intr-un depozit de materiale inox. Apoi mi am dat demisia. Timp de 2 ani cat am lucrat, mi s au retinut din ... (vezi toată discuția)
Garantie nerestituita Oanastefania Oanastefania Conform contractului de garantie, in maxim 6 luni de la incetarea contractului individual de munca suma retinuta in contul garantiei se restituie fostului ... (vezi toată discuția)