Ce se intimpla cînd un procuror este informat in plingerea penala ca exista dovezi vidio pentru cazul in curs !!! Procurorul nu ia nici o măsura in privinta acelor dovexi video si dupa 60 de zile spune cu nosalanta ca a expirat valabilitatea lor !!!! Cum justifica acel procuror ca timp de 60 de zile nu a intreprins nici o actiune!!! Va Multumesc anticipat pentru raspuns
Camerile de luat vederi ignorate de procuror erau vitale !!! Am martiori pentru agresiunea petrecuta la mine acasă..la postul de politie ..numai politisti....eu credeam ca ma cheamă la o declaratie..m-au dus 10 km pentru bataie ..fara sa-mi ia declaratie ..sustin ca am vrut eu sa ma plimb cu ei...eu cred ca seamănă si a rapire ..sa bati si sa duci pe cineva la post pentru faptul ca i-am amenintat ca fac plingere procuraturii..asta i-a infuriat
Politistii respectivi mai sunt in cercetări pentru fapte de abuz si loviri....se ocupa altii mai temeinic de ei !!!! Eu vreau sa răspundă procurorul !!!! Este echivalentul unei crime distrugerea sau ascunderea unor dovezi..sau ajutorul acordat pentru disparitia lor....
E posibil sa raspunda si procurorul dar in acest caz ar trebui sa depuneti o plangere penala impotriva acestuia.
Cat priveste politistii, acestia ar trebui sa raspunda penal conform celor relatate de dvs. si daca aveti martori va poate ajuta foarte mult.
Ar trebui insa sa nu se mai ocupe acel procuror de caz si doar daca depuneti o plangere penala impotriva lui s-ar rezolva in principal aceasta prima chestiune.
Este bine sa incepeti deja sa faceti si aparari pe CEDO.
NU exista un termen de 60 de zile. Inregistrarile video sunt mijloace de proba acceptate sau nu sunt mijloace de proba. Cred ca procurorul in cauza si-a batut joc profitand de faptul ca nu aveti cunostiinte juridice. Din pacate, in Romania, se apara intre ei, pentru ca e abuz in serviciu pentru dl. procuror in coroborare cu cercetarea abuziva daca sunteti mintit in legatura cu o procedura sau cu o proba.
Calea de atac?
_Alin_
Ieri am primit Ordonanța de la parchet, mi s-a respins plângerea ca inadmisibila, in temeiul art. 339 C.P.P.
Ordonanța a fost emisă chiar de către ... (vezi toată discuția)
Urmarire penala
penan
Buna ziua, am ajuns intr-o situatie complet inutila din cauza unui om care crede ca i se cuvine totul. am fost agresat intr-un loc public, de catre o anumita ... (vezi toată discuția)