Am avut un imprumut acum 7 ani dupa aproape 2 ani am devenit somer.Am platit cu intarziere ratele si am ajuns la executare silita.Am discutat cu parintii care imi plateau rata si am ajuns sa vand casa sa platesc datoria la executor,imprumutul care il facusem sa platesc banii executorului ca altfel nu puteam vinde ca imi pusese sechestru pe casa.Am ramas cu bani putini si i am dat parintilor fiindca casa fusese cumparata de ei doar eu eram pe actul de vanzare cumparare deoarece ei sunt batrani.Am mai avut un imprumut pe care il plateam dar fiindca nu am mai din ce sa l platesc am primit un telefon de la banca unde sunt imputernicit la contul tatalui ca eu primit o instiintare de la un executor judecatoresc.Ma gândesc daca nu pot aparea probleme din cauza vanzarii casei.Vanzarea a fost acum 2 ani.Stiu cit e de greu sa discuti cu executorii si când am cerut voie sa vand casa pina nu am platit datoria nu am putut vinde.A trebut sa imprumut bani cu dobanda de 10 la suta de la cineva.Am vandut forta si la un pret mic ca sa scap de executor.
Dacă este poprit de un executor judecătoresc, cu mare greu îl veți mai putea închide.
Băncile sunt exagerat de reticente, când vine vorba de conturi supuse popririi.