avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua!

Am avut un imprumut acum 7 ani dupa aproape 2 ani am devenit somer.Am platit cu intarziere ratele si am ajuns la executare silita.Am discutat cu parintii care imi plateau rata si am ajuns sa vand casa sa platesc datoria la executor,imprumutul care il facusem sa platesc banii executorului ca altfel nu puteam vinde ca imi pusese sechestru pe casa.Am ramas cu bani putini si i am dat parintilor fiindca casa fusese cumparata de ei doar eu eram pe actul de vanzare cumparare deoarece ei sunt batrani.Am mai avut un imprumut pe care il plateam dar fiindca nu am mai din ce sa l platesc am primit un telefon de la banca unde sunt imputernicit la contul tatalui ca eu primit o instiintare de la un executor judecatoresc.Ma gândesc daca nu pot aparea probleme din cauza vanzarii casei.Vanzarea a fost acum 2 ani.Stiu cit e de greu sa discuti cu executorii si când am cerut voie sa vand casa pina nu am platit datoria nu am putut vinde.A trebut sa imprumut bani cu dobanda de 10 la suta de la cineva.Am vandut forta si la un pret mic ca sa scap de executor.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 14:50, 20 Decembrie 2016
A fost contu de salariu si dupa de somaj.Dupa ce sa terminat somaju am cerut închiderea lui dar nu sa putut.
Contu in care am primit somaju,cerusem închiderea lui.
Dacă este poprit de un executor judecătoresc, cu mare greu îl veți mai putea închide.
Băncile sunt exagerat de reticente, când vine vorba de conturi supuse popririi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deces cu datorii la o banca butadrian butadrian Buna ziua as dori sa va pun o intrebare. Mami in 2011 a facut un credit de nevoi personale de 15000 lei din care sa achitat retragand din pensie 1/3 pana in ... (vezi toată discuția)
Am gasit acte de imprumut la brd finance ale tatalui meu dupa ce a murit albumihaela albumihaela Tatal meu anul trecut in 28.02.2014 a luat de la BRD Finance un imprumut pentru un televizor...data scadenta a primei rate a fost in 03.04.2014 nu a platito ... (vezi toată discuția)
Executare silita girant - titular credit decedat StefanPo StefanPo Buna ziua, Tatal meu a primit astazi o instiintare prin care este anuntat ca daca in termen de 10 zile nu se va plati un credit se va trece la executarea ... (vezi toată discuția)