avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... repartizare cheltuieli interfon
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

repartizare cheltuieli interfon

Buna seara
Va rog sa ma ajutati: daca trebuie sa inlocuim vechiul interfon cu unul nou, avem deja ofertele firmelor, care calculeaza pretul pe apartament, cum vor plati proprietarii, avin d in vedere ca in bloc sint apartamente cu 2,3 si 4 camere?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 05:26, 5 Septembrie 2009
Recunosc ca nu am un atestat de la Primarie pentru ca nu am vrut sa ma amestec in tarate(a nu se interpreta eronat-ma refer la cei din Primarie!) dar il am pe cel de la Registrul Comertului!=D>
Ultima modificare: Vineri, 4 Septembrie 2009
Presedintele, utilizator
Firma poate prinde in factura doua pozitii:
1. costul materialului si manoperei pentru instalatia comuna ( ce se va repartiza pe cota indiviza -art.44- indiferent ca vreau sau nu interfon in apartament)
2. costul aparatului instalat in apartament ( ce se va repartiza pe beneficiar -art.49-)
Firma chiar stie foarte bine acest lucru. Din devizul anexat, din lista de preturi, rezulta clar costul instalatiei comune si costul aparatului-interfonului montat in apartament. Si de ce nu, pot sa-mi montez interfon in fiecare camera, platind numarul de interfoane din apartament si c/v manoperei respective. Sau nu vreau aparat in apartament, si nu-l platesc.
LocatarB a scris:

Firma poate prinde in factura doua pozitii:
1. costul materialului si manoperei pentru instalatia comuna ( ce se va repartiza pe cota indiviza -art.44- indiferent ca vreau sau nu interfon in apartament)
2. costul aparatului instalat in apartament ( ce se va repartiza pe beneficiar -art.49-)
Firma chiar stie foarte bine acest lucru. Din devizul anexat, din lista de preturi, rezulta clar costul instalatiei comune si costul aparatului-interfonului montat in apartament. Si de ce nu, pot sa-mi montez interfon in fiecare camera, platind numarul de interfoane din apartament si c/v manoperei respective. Sau nu vreau aparat in apartament, si nu-l platesc.
va rugam frumos nu-l mai incitati pe @presedintele cu astfel de mesaje daca nu aveti autorizatie de la registrul comertului. abia s-a linistit.
toata inlocuirea instalatiei de interfon este platita de fiecare apartament conform art 54, asa cum a invatat la registrul comertului=D>
Domnu' administrator atestat de Primarie vad ca deja atacati persoana in loc sa va concentrati la intrebare! Halal!
eroare ... sint doar proprietar. administratori sint altii, dar atestatul de la registrul comertului va impiedica sa va dati seama care sint aceia:P=D>:dance3:

Alte discuții în legătură

Sistem video poparlan poparlan am montat in bloc sistem supraveghere video si am hotarat sa se plateasca la nr de apartamente este corect? (vezi toată discuția)
Plata abonament lunar lift si interfon DORUSTA DORUSTA Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca plata abonamentelor lunare la ascensor si interfon se platesc conform cotei parti sau pe nr de persoane. Am citit art ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli schimbare usa de intrare ili47 ili47 Locuim in bloc cu opt apartamente ,patru apartamente cu doua camere ,patru cu o camera.Parti indivizie 15% pt.ap.cu doua camere si 10% pt.ap.cu o camera. Cum ... (vezi toată discuția)