avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... articolul 210(251)furt intre rude
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

articolul 210(251)furt intre rude

Buna seara!Am si eu o problema.In urma cu 6 ani am luat la mine in casa o fosta colega de facultate,in fine in luna iulie a acestui an am constatat ca aceasta mi-a sustras in mod fraudulos cardul si in repetate randuri a extars bani din contul aferent acestuia,pana la epuizarea contului.Mentionez ca titularul contului sunt eu si imputernicit tatal meu.Am fost la politie si am depus reclamatie iar fapta ei a fost incadrata la furt calificat.Mentionez de asemenea ca nu am avut la cunostiinta faptul ca in asemenea cazuri reclamatia nu mai poate fi retrasa.Mi-am recuperat prejudiciul si asa cum am promis am fost sa retrag plangerea numai ca la sectie mi s-a spus ca nu poate fi retrasa in cazul aceistei fapte si ca in cazul in care vreau totusi si o scap de puscarie sa imi schimb declaratia.Insemnand ca faptasa a fost pusa sa declare ca nu este autoarea iara eu ca banii mi-au fost luati fara stirea mea de catre tatal meu care ulterior mi i-a inapoiat si cu care m-am impacat.Si de asemenea ca doresc incetarea urmaririi.Spunand repet ca aceasta este singura solutie ca ea sa scape.Intrebarea mea ar fi urmatoarea:ce repercursiuni poate avea aceasta declaratie asupra tatalui meu,daca va intr-adevar el nu va pati nimic,daca poate lua aceasta fapta asupra lui asa cum mi s-a explicat fara sa aiba repercursiuni.Si daca da care ar fi acestea.Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters83983 , utilizator 14:32, 9 Septembrie 2009
...............Domnisoara eu cred ca politistul a incercat sa va ajute nicidecum sa va ingreuneze situatia, mai ales ca dvs i-ati cerut sa va retrageti plangerea. E discutabila speta cu privire la incadrare (208 rap. la 209 sau 210 Cp) trebuie vazut dosarul.
dani__s a scris:

mai cu seama ca cei de la politie au casetele cu ea retragand banii de la bancomate.


Si cu dovezile de la dosar, ce fac? Le arunca? :O
Am rezolvat.:)Va multumesc tuturor pentru ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt - se poate retrage plangerea? alex alex alex alex Buna ziua,va rog sa ma sfatuiti intr-o problema . Am o plangere prealabila la politie pentru furt.Am vorbit cu persoana care mi-a depus plangerea si ne-am ... (vezi toată discuția)
Retragere plangere furt, dosar in procuratura? dia2120 dia2120 ce sanse sunt de retragere plangere a unui dosar ajuns in parchet??mentionez ca cel acuzat(iubitul meu cu care locuiam impreuna) ,intro seara,nefiind acasa, ... (vezi toată discuția)
Retragerea plangerii penale Mariakilburger Mariakilburger Nepotul meu a furat o bicicleta, fiind in stare de ebrietate. Proprietarul a sunat la 112 si in fata politiei el a recunoscut furtul. In momentul de fata se ... (vezi toată discuția)