avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire si drepturi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire si drepturi

Eu si sotul meu am facut o casa in urma cu 22 ani in curtea bunicii lui.La acea vreme nu aveam nici un act,noi am îngrijit si am inmormintato.Anul acesta am inceput actele ptr casă si ceva pământ.La succesiune bunica avînd copii aceștia au fost de acord renunțînd ptr sotul meu ,primind certificat de mostenitor,automat numele meu nu este pe certificat doar sotul meu cu cotă 1/1.Eu sînt foarte nelamurita:1 eu aș fi putut fi trecută pe act? 2 cum ma poate trece si pe mine să am si eu drept la casa mai ales că e munca noastră avînd si 2 copii?Din ceea ce eu am găsit în curtea aia ani in urmă nu mai există nimic doar ce am facut noi amîndoi muncind.Vă rog frumos cine stie sa mi răspundeți si mie sunt fffff. nelămurită viața este înșelătoare.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 12:29, 24 Februarie 2017
Doamna avocat, as avea rugamintea sa va abtineti la comentarii privind utilitatea unui notar.
Sa nu incepem o polemica despre utilitatea avocatilor. Poate ca dansii sunt dispusi sa dea mai multe detalii, avand in vedere ca nu se discuta decat dupa achitarea consultatiei. Multumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face sa obtin actele de mostenire + rezolva probleme? codec codec Cazul este urmatorul: - bunicii mei au lasat mostenire (casa+terenuri) tatalui meu acum 10+ ani. - in acel moment mama si tatal meu erau divortati. - la ... (vezi toată discuția)
Act de succesiune TeoDora72 TeoDora72 Buna, Va rog sa ma ajutati cu un sfat, fiindca nu am deloc cunostinte juridice. Acum 3 ani, bunicul meu a murit. Acesta, impreuna cu bunica aveau in ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu testament: de ce cheamă notarul din nou unul dintre moștenitorii rezervatari, dacă amândoi dăduseră declarație de renunțare? Keyla Keyla Expun cat pot de scurt situația: in 2005 bunicul moare,se dezbate succesiunea,iar tatăl meu și unchiul meu ( fratele tatei) renunță la toate bunurile in ... (vezi toată discuția)