M-am prezentat de multe, imi dadea o mica parte din ei, daca scriam o declaratie ca nu mai am alte pretentii salariale si sa scriu ITM ca renunt la sesizare.
Dovada lor e o notificare trimisa prin firma de curierat, pe care eu nu am primit-o, dar apare ca fiind semnata de mine, imediat dupa terminarea CIM.
Am primit o instiintare, prin posta, dar dupa trei luni de zile de la data incetarii CIM
Va multumesc domnule freeelis pentru amabilitate.
In conditiile in care eu trimit 3 notificari firmei in decursul lunilor iulie si august, cerand toate drepturile restante+ adeverinta somaj, am facut 2 sesizari la ITM la care am primit raspuns favorabil, au dat amenzi la 4 incalcari ale legii muncii, le-au dat termen sa-mi plateasca, am sesizat si ANOFM pentru neeliberarea adeverintei somaj la care am primit, deasemea raspuns favorabil in sensul ca mi-a primit dosarul si fara aceea adeverinta, pierzand astfel doua luni dreptul la somaj, angajatorul isi" fabrica" o dovada ca mi-a trimis o notificare cu data inaintea tuturor dovezilor mele
Asadar Imi anuleaza toate probele mele, invocand lipsa de interes
Mai mult decat atat, in intampinare afirma ca mi-a trimis aceasta notificare (fabricata ), nu m-am prezentat, dar mai mult decat atat, am reclamat la ITM ca nu mi-au platit, acestia au controlat firma, insa nu s-au gasit nici un fel de nereguli
Mai si pune instantei sa emita o adresa catre ITM, pentru a asi pune punctul de vedere in legatura cu reclamatia mea
Aceste probe ( raspunsurile date de ITM la sesizarile mele ) le anexez raspunsului la intampinare prin care se dovedeste minciuna in legatura cu controalele ITM
Asadar, angajatorul prin aceasta smecherie ieftina, dar de succes, poate sa castige procesele intentate de fostii salariati nemultumiti ,care in prealabil au stat cu zilele pe la usile lor pentru a li se face lichidarea
Am chemat, nu a venit, am dovada
Dar stau sa ma intreb, ca un simplu salariat, ce rost mai are art.163. - plata salariului se dovedeste prin semnarea statelor de plata, precum si prin orice alte documente justificative care demonstreaza efectuarea platii catre salariatul indreptatit. coroborat cu art. 287- sarcina probei în conflictele de muncă revine angajatorului
La termenul precedent
Parata depune intampinare reconventionala prin fax in acea dimineata
Reclamantul depune o cerere de probe, instanta o admite ca fiind concludenta
Instanta acorda termen pentru a se lua cunostinta de intampinare si administrare probe
A fost prima zi de infatisare?
Reclamantul va depune noi probe prin raspunsul la intampinare.
Acest raspuns va trebui sa fie si motivat in drept? De ex. art. 138 alin 2 sau 4
Teama e ca daca aceste noi probe sa nu se admita ca fiind puse dupa prima zi de infatisare