Eu nu pot sa dau mesaje sau sa sun la un numar la care nu imi raspunde nimeni. Mi s-a spus ca a fost alegerea mea sa divortez, asa ca sa il las sa isi traiasca tineretea de 40 de ani!
Copilul nu vrea sa ii arat poze cu el tatalui
tatal a trecut pe langa copil ca pe langa un strain, pentru ca se grabea sa ii raspunda iubitei la telefonvedeti....inca va mai atacati, tineti scut copilul in fata, cvhipurile interesele lui dar tot scapati ceva si de iubita. Va picura venin de pe buze.
atunci cand copilul locuia acolo, tatal intretinerea relatii sexuale cu amanta in restaurant, inainte de inceperea programului.
Copilul nu vrea sa ii arat poze cu el tatalui
eram in concediu anul trecut si i-am sugerat sa ii trimita tatalui fotografii cu el, iar copilul a spus ca pentru el familia inseamna doar mama, asa ca nu are de ce sa trimita fotografii unui strain.
tatal a trecut pe langa copil ca pe langa un strain, pentru ca se grabea sa ii raspunda iubitei la telefonvedeti....inca va mai atacati, tineti scut copilul in fata, cvhipurile interesele lui dar tot scapati ceva si de iubita. Va picura venin de pe buze.
[Quote]
chestia cu veninul eu cred ca este o reactie normala a unei femei care a fost parasita, si care vrea sa isi protejeze copilul. Doamna despre care vorbim este cunoscuta drept femeie de o anumita categorie si nu cred ca mi-as dori ca baiatul in varsta de 14 ani sa intre in contact cu asa ceva.
atunci cand copilul locuia acolo, tatal intretinerea relatii sexuale cu amanta in restaurant, inainte de inceperea programului.
Iar asta o stiti pentru ca???????? V-a marturisit sotul, amanta sau pur si simplu sunt suspiciunile dumneavoastra?
[Quote]
asta o stiu pentru ca exista un film cu tot ce se intampla acolo, dar din decenta pentru copil, nu am depus filmul cu multi de x la instanta, dar el exista din pacate pentru tatic! si probabil copilul il va vedea la un moment dat
[Quote]
Din moment ce ati decis sa divortati, e parere personala insa nu pot pricepe lejeritatea cu care doreti sa ramaneti intr-o casa care de fapt nu va apartinea. Nu conteaza ca era pe jumatate a copilului dumneavoastra, nu era deloc a dumneavoastra.
Ceva se intampla acolo, altceva decat povestiti pentru ca daca nu tineau la copii bunicii sau tatal nu puneau nimic pe numele lui.
Întrebareaa fost simplă: dacă copilul refuză plecarea în program de vizită cu tatăl său, mama poate păţi ceva?
raspunsul e simplu si profit de intrebare pentru a va mai opri sa dezinformati, depinde motivul pentru care nu pleaca minorul. Daca nu pleaca din cauza ca rezidentul nu il lasa, incaseaza penalizari, daca se demonstreaza ca nu pleaca pentru ca nerezidentul prin comportamentul lui l-a indepartat, nu se intampla nimic.
~ final discuție ~