When a scris:
Daca tatal a zis ca nu a putut vizita copilul pentru ca acesta era sechestrat de mama, iar mama desi ar trebui sa incurajeze relatiile copilului cu tatal nu a facut nimic, atunci sa nu mai fie uimita de finalitatea procesului.
asta a fost sustinerea tatalui, nu adevarul.
Nu vad ce ar mai trebui sa fac, atata timp cat am demonstrat ca l-au alungat si in toata aceasta perioada tatal nu s-a interesat nimeni de copil. Eu nu pot sa dau mesaje sau sa sun la un numar la care nu imi raspunde nimeni. Mi s-a spus ca a fost alegerea mea sa divortez, asa ca sa il las sa isi traiasca tineretea de 40 de ani!
Pentru pensie e o alta poveste: am castigat pensie pentru copil in cuantum de 1/4 din veniturile firmei pe care isi desfasura activitatea, dar cand hotararea instantei trebuia sa devina definitiva, a lichidat firma, a infiintat alta, s-a angajat cu salariul minim pe economie. Bruma de bani pe care i-a "oferit-o" copilului a fost virata intr-un cont deschis pentru plata unui credit pe care l-am luam acum 3 ani pentru o investitie-un restaurant-care i-a ramas in proportie de 100% lui.
Bunicii si tatal au alungat copilul din casa pentru ca saracul tata nu avea unde sa isi aduca amanta, atunci cand copilul locuia acolo, tatal intretinerea relatii sexuale cu amanta in restaurant, inainte de inceperea programului.
Copilul detine 1/2 din casa, cealalata o detin bunicii. Adica, daca luam copilul, ne luam casa inapoi....