avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... am fost disponibilizat fara demisie sau concediere, ce ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

am fost disponibilizat fara demisie sau concediere, ce pot face?

am lucrat intr-o firma de distributie si la 1 iulie am fost data afara pe motiv ca se reduc cheltuielile, ca treaba nu mai merge, bla,bla.totul s-a facut verbal, fara demisie din partea mea, fara nimic scris din partea lor.au trecut 2 luni si jumatate si eu nu am nici acum cartea de munca.ce pot face in acest caz?
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 12:48, 16 Septembrie 2009
dar nu a fost nicidecum asa, nimic legat de disciplina
Atunci urmati sfaturile colegilor mei si mergeti la ITM sa va interesati ce s-a intamplat cu contractul dumneavoastra de munca. In urma discutiilor cu cei de acolo puteti face sesizare in scris. Succes!
va multumesc
~ Conținut șters la cerere ~
La fel consider si eu ca nu prea mai aveti sanse sa rezolvati ceva. A expirat si termenul de 30 zile in care puteati contesta, la tribunalul in a carui raza teritoriala va aflati, dispozitia de incetare a CIM. Puteati beneficia de somaj , daca era incetat CIM pe baza art 65/1( concediere)

Alte discuții în legătură

Concediere colectiva Apollo_ro Apollo_ro Buna ziua La 1 octombrie firma la care lucrez a disponibilizat 100 de angajati. Acum, dupa mai bine de o luna, firma refuza sa elibereze cartile de munca, ... (vezi toată discuția)
Preaviz Lary_13 Lary_13 Buna ziua. Nu mai lucrez din data de 1mai. Astazi am primit preavizul, dupa lungi insistente din parte mea. Am lucrat ca vanzatoare. Imi dau preaviz pana pe 20 ... (vezi toată discuția)
Demisie cu preaviz sau nu!!! Cosmino Cosmino Companie:multinationala Domeniu:caen 9200-Jocuri de noroc;capital 100% privat; M-am angajat in mai 2008 pe postul de \"Atendant\" operator sala,apoi in ... (vezi toată discuția)