avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere inm 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere inm 2010

haideti sa ne apucam de treaba
sa incepem cu cartile necesare pentru studiu
poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de pe care au invatat si cartile de grile ( editiile , editurile , autorii )

eu am urmatoarele carti 1 civil partea generala - beleiu ( am inteles ca boroi e indicat dar as vrea sa stiu care e ultima aparitie si la ce editura )
2. reale - filipescu ; liviu pop ( multi il indica pe barsan - la fel as vrea sa stiu ultima aparitie si editura )
3. obligatii - barsan
4. contracte - deak
5. contracte - deak
6. penal general - mitrache
7. penal special - toader
8. procedura civila - eu am Ciobanu &Boroi , curs selectiv pt licenta ( as dori si mihaela tabarca dar vreau detalii , an de aparitie , editura si titlu pt ca am vazut ca are mai multe carti scoase )
9 . procedura penala - neagu si MARELE COD

credeti ca putem avea surpriza ca anul viitor sa se mearga pe noile coduri ?
SPOR LA TREABA !
Ultima modificare: Joi, 17 Septembrie 2009
ENGFULL, utilizator
pfffffffuiiiiiiiiiiiii !

WOW! vedeti, zic ca stiu bine lucrurile de baza, dar de fapt nu le stiu!!!!!!!!!!!

ce ziceam adineauri, limba romana e grea!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pffffffffffffffffffffffffffff !

edit Dumnezeule, dar nici macar o secunda nu mi-a trecut prin cap retinerea, doar la obligari ma gandeam, si in examen, si acum
pana ati scris aici mirificul cuvant RETINEREA
Ultima modificare: Vineri, 27 August 2010
ContSters70098, utilizator
Laura - vechii prieteni sunt in continuare prieteni vechi. Tu ce-ai facut?
Valensa si eu am invatat tot din Neagu. Deci pentru anul viitor poate gasim si altceva in continuare.
Ultima modificare: Vineri, 27 August 2010
Vasile Mihaela, Consilier juridic
valensa a scris:

m13d gresit baremul intrebarii 94 de la G3 din faimosul examen INM 2010 zice a si c

acum rino, te rog unde ai citit tu ca e asa? eu am deschis CPP-ul. scrie la instanta
am deschis tratatul lui neagu, scrie la instanta (adica varianta c)
vezi, sunt lucruri pe care nu le stiu

(Re)Vizualizeaza art. 140^2 si art. 278...acolo vei gasi raspunsul :)
da, rino, tocmai am postat mai sus ca m-am iluminat :)

m13d, adica....... ai vrea sa fim colege pe forumul inm 2011? :D
Eu unul tot a+c am pus fara sa stau prea mult pe ganduri... Nu c-as fi o somitate (nici pomeneala) dar asa am retinut din cod... La retinere am retinut (:D) ca procurorul superior si in general, in rest, instanta competenta de drept comun.

Ah si m-am uitat si la arestarea lu Diaconescu si a venit Fenechiu si ne-a spus ca a facut plangere la procurorul ierarhic superior, dar ca nu are decat o obligatie morala sa raspunda pana la finalizarea retinerii.... :D

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)
Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Manuale recomandate admitere magistratura lyl02 lyl02 Este vorba despre admniterea in magistratura a a candidatilor care au o vechime de 5 ani, nu de admiterea la INM. Va rog sa-mi recomandati manuale, ... (vezi toată discuția)