avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere inm 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere inm 2010

haideti sa ne apucam de treaba
sa incepem cu cartile necesare pentru studiu
poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de pe care au invatat si cartile de grile ( editiile , editurile , autorii )

eu am urmatoarele carti 1 civil partea generala - beleiu ( am inteles ca boroi e indicat dar as vrea sa stiu care e ultima aparitie si la ce editura )
2. reale - filipescu ; liviu pop ( multi il indica pe barsan - la fel as vrea sa stiu ultima aparitie si editura )
3. obligatii - barsan
4. contracte - deak
5. contracte - deak
6. penal general - mitrache
7. penal special - toader
8. procedura civila - eu am Ciobanu &Boroi , curs selectiv pt licenta ( as dori si mihaela tabarca dar vreau detalii , an de aparitie , editura si titlu pt ca am vazut ca are mai multe carti scoase )
9 . procedura penala - neagu si MARELE COD

credeti ca putem avea surpriza ca anul viitor sa se mearga pe noile coduri ?
SPOR LA TREABA !
Ultima modificare: Joi, 17 Septembrie 2009
ENGFULL, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
bine-ai venit vax
te pot intreba ce ai facut la examen?
Hai ca sa va spun ceva: de cand intru pe forum am incercat sa nu fac coalitii si nici sa am acoliti. Cand am avut ceva de spus am spus-o personal, nu am nevoie de aparator. Faptul ca are copil sau nu trebuia sa-mi spui personal pe mp. Daca mai stii de pe la penal mai exista si eroare. Dar acest lucru nu schimba cu nimic replicile adresate. Nu cred ca am avut o reactie atat de josnica avand in vedere ca i-am spus cu alte cuvine sa plimbe ursul pentru ca pe mine nu ma intereseaza cantarea respectiva. Si cred ca e destul de intelegatoare incat sa-si dea seama ca sunt o nuca tare si pe forum si inafara lui incat la mine astfel de reactii sunt normale, daca cineva se supara trebuie sa ia in calcul si faptul ca nu toti gandesc la fel si ca poate nu au dreptate. Daca s-a simtit jignita imi cer scuze, dar cum am spus alta era intentia. Ironii voi face tot timpul, asta e stilul meu. Faptul ca intra unii mai des si altii mai rar asta nu schimba drepturile pe un forum. Poate altii sunt mai vechi decat unii. Eu spre exemlu nu am mai intrat pe forum fiindca am considerat ca nu am ce invata si am preferat sa ma uit in carti decat pe forum. Dar consider ca am destule mesaje date pe forum in general. Nu trebuie sa vorbesc mult si prost ci putin si bine. In concluzie pentru cei care se simt jigniti de mesajele mele., imi cer scuze, dar nu o sa ma schimb. Pupici
Ultima modificare: Vineri, 27 August 2010
aNdreiD, utilizator
rino83 a scris:

[Si ce? Vrei sa te aplaudam? mergi vizavi, la taraba de dincolo si culege-ti laurii de acolo...daca nu valorezi ca om nimic, degeaba vii si te lauzi cu scorul tau impresionabil.
Atunci cand cineva e necajit, nu vii si tu sa-i mai rasucesti cutitul in rana...e de foarte prost gust asa ceva ;)

e hai, am dat 2 mesaje pe forum si ai inceput sa ma si judeci...ce cutit in rana? ai luat 69 si ai picat la limita?....cu 53 de puncte nu mi-as fi permis sa sufar sau sa ma vait...pune mana pe carte si pregateste-te temeinic daca vrei inm...
ayahuasca a scris:

rino83 a scris:

[Si ce? Vrei sa te aplaudam? mergi vizavi, la taraba de dincolo si culege-ti laurii de acolo...daca nu valorezi ca om nimic, degeaba vii si te lauzi cu scorul tau impresionabil.
Atunci cand cineva e necajit, nu vii si tu sa-i mai rasucesti cutitul in rana...e de foarte prost gust asa ceva ;)

e hai, am dat 2 mesaje pe forum si ai inceput sa ma si judeci...ce cutit in rana? ai luat 69 si ai picat la limita?....cu 53 de puncte nu mi-as fi permis sa sufar sau sa ma vait...pune mana pe carte si pregateste-te temeinic daca vrei inm...

2 mesaje ai dat, dar ambele ca nuca-n perete...total inoportune..eu n-am facut sa prezint o parere, dintr-o perspectiva proprie, fara a avea pretentia ca ar fi si adevarata...dar tu, mai catolic decat papa, trebuia sa vii sa ma contrezi brutal(ca nu stiu nimic, ca sunt total nepregatit)...acceptam si o parere antagonica si poate achiesam ei, dar nu de genul"nu stii nimic, nu esti pregatit"...oricum, eu n-am nici un fel de resentiment fata de nimeni...ti-am zis, m-as bucura din suflet sa fie stramb ceea ce am spus si poate chiar tu sa infirmi judecata mea...sa iau 69? uite si tu ce exprimare folosesti :D

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)
Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)