ayahuasca a scris:
rino83 a scris:
[Si ce? Vrei sa te aplaudam? mergi vizavi, la taraba de dincolo si culege-ti laurii de acolo...daca nu valorezi ca om nimic, degeaba vii si te lauzi cu scorul tau impresionabil.
Atunci cand cineva e necajit, nu vii si tu sa-i mai rasucesti cutitul in rana...e de foarte prost gust asa ceva ;)
e hai, am dat 2 mesaje pe forum si ai inceput sa ma si judeci...ce cutit in rana? ai luat 69 si ai picat la limita?....cu 53 de puncte nu mi-as fi permis sa sufar sau sa ma vait...pune mana pe carte si pregateste-te temeinic daca vrei inm...
2 mesaje ai dat, dar ambele ca nuca-n perete...total inoportune..eu n-am facut sa prezint o parere, dintr-o perspectiva proprie, fara a avea pretentia ca ar fi si adevarata...dar tu, mai catolic decat papa, trebuia sa vii sa ma contrezi brutal(ca nu stiu nimic, ca sunt total nepregatit)...acceptam si o parere antagonica si poate achiesam ei, dar nu de genul"nu stii nimic, nu esti pregatit"...oricum, eu n-am nici un fel de resentiment fata de nimeni...ti-am zis, m-as bucura din suflet sa fie stramb ceea ce am spus si poate chiar tu sa infirmi judecata mea...sa iau 69? uite si tu ce exprimare folosesti :D