ayahuasca a scris:
rino83 a scris:
Incerc si eu sa rezum putin care e treaba asta cu admiterea la INM:
1. Sa nu-mi spuna cineva ca nu s-au facut aranjamente si ca nu s-au stiut grilele de cine trebuia sa le stie, fiindca orice argumente mi-ati aduce, refuz sa cred asa ceva, mi s-ar parea o naivitate ca cineva sa creada asa ceva
2. Aprecierea de la pct. 1 nu exclude posibilitatea ca si noi, cei care am picat, daca ne-am fi pregatit serios si temeinic, sa fi fost printre cei care s-ar fi aflat si la proba a 2-a.
3. Aprecierea de la pct. 2 nu exclude posibilitatea ca cei de buna credinta(bine pregatiti si fara "blaturi" in sistem) care ar fi promovat toate probele sa fie eliminati in urma testului psihologic, in masura in care ar ocupa "un loc prestabilit"...interesati-va si veti afla ca sunt concurenti care au fost eliminati in urma psihologicului, iar locul le-a fost luat de altii care au aveau medii mai mici, dar care trebuiau sa intre...
Cu alte cuvinte, miza e prea mare si e foarte greu sa te infiltrezi in aceasta casta cu circuit inchis...poate doar elitele promotiilor facultatilor de drept...restul sunt doar privilegiati ai destinului(sper sa nu fiu injurat prea tare de cei care nu sunt de acord cu asta)...si cum eu (poate ca multi altii) nu sunt intr-o pozitie de privilegiat, o sa fac reconversie profesionala, si o sa ma duc la sapa, fiindca acolo fac fata, fiindca am muschi si nici nu poate sa vina un privilegiat sa-mi ia locul .
cam bati campii...."casta cu circuit inchis"...esti pe dinafara...o majoritate covarsitoare din cei care intra la inm sunt oameni modest,i fara "pile" "blaturi", etc...sper ca doar iti exprimi frustrarile la acest moment...cand te vei apropia si tu de 70 de puncte vei fi mai indreptatit sa vorbesti...deocamdata mai ai de studiat/invatat
Nu-mi place sa intru in polemica si sa ma agit cum faci tu...vad ca ai ceva cu mine, eu neavand nimic cu nimeni(in mod concret), incercand sa am abordare cat mai generala si lejera...si in al doilea rand, cum iti permiti sa-mi spui tu mie ca sunt pe dinafara, ca sunt nepregatit si toate cele...ti-am dat eu voie sa-mi spui asa ceva? dar nici nu ma mai obosesc sa-ti dau replica, fiindca nici macar nu esti demn(a) de replica mea..spre cunostinta ta, am luat 53 de puncte, nu fac din asta un titlu de glorie, dar ceva-ceva oi sti si eu, n-oi fi total pe dinafara.