avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere inm 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere inm 2010

haideti sa ne apucam de treaba
sa incepem cu cartile necesare pentru studiu
poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de pe care au invatat si cartile de grile ( editiile , editurile , autorii )

eu am urmatoarele carti 1 civil partea generala - beleiu ( am inteles ca boroi e indicat dar as vrea sa stiu care e ultima aparitie si la ce editura )
2. reale - filipescu ; liviu pop ( multi il indica pe barsan - la fel as vrea sa stiu ultima aparitie si editura )
3. obligatii - barsan
4. contracte - deak
5. contracte - deak
6. penal general - mitrache
7. penal special - toader
8. procedura civila - eu am Ciobanu &Boroi , curs selectiv pt licenta ( as dori si mihaela tabarca dar vreau detalii , an de aparitie , editura si titlu pt ca am vazut ca are mai multe carti scoase )
9 . procedura penala - neagu si MARELE COD

credeti ca putem avea surpriza ca anul viitor sa se mearga pe noile coduri ?
SPOR LA TREABA !
Ultima modificare: Joi, 17 Septembrie 2009
ENGFULL, utilizator
Stresul e foarte mare, spiritele se inging usor pe forum , hai toti sa ne relaxam putin si sa nu spunem lucruri care o sa regretam mai tarziu , Subiectul discutiei este Inm , dusmani nostri sunt "grilele" aici toti suntem "oameni buni" relax :strambatura:
rino83 a scris:

Nu-mi place sa intru in polemica si sa ma agit cum faci tu...vad ca ai ceva cu mine, eu neavand nimic cu nimeni(in mod concret), incercand sa am abordare cat mai generala si lejera...si in al doilea rand, cum iti permiti sa-mi spui tu mie ca sunt pe dinafara, ca sunt nepregatit si toate cele...ti-am dat eu voie sa-mi spui asa ceva? dar nici nu ma mai obosesc sa-ti dau replica, fiindca nici macar nu esti demn(a) de replica mea..spre cunostinta ta, am luat 53 de puncte, nu fac din asta un titlu de glorie, dar ceva-ceva oi sti si eu, n-oi fi total pe dinafara.

vai, nu am cerut permisiunea "onoratei instante"...53 e putin...pe bune
Repet. S-a exagerat anul asta. Eu zic sa mai bage o proba de dans si una cu "capra crapa piatra" ca sa facem treaba.
valensa a scris:

Da, rino, andreiD, executron, e o idee buna sa incercam sa gasim momente de relaxare

Ca sa mai destind si eu atmosfera... Azi am umblat prin oras cu fel si fel de treburi care au fost amanate luni intregi... Si cand ajung acasa m-apuca o pofta de o procedura civila facuta incetisor asa din Les... :"> :stunned::love1:

Ca sa vezi ce inseamna pasiunea pt drept... Nici luni intregi de informatii fortate nu indeparteaza dorinta de a afla noi informatii.... Sa fim optimisti! :)
ayahuasca a scris:

rino83 a scris:

Nu-mi place sa intru in polemica si sa ma agit cum faci tu...vad ca ai ceva cu mine, eu neavand nimic cu nimeni(in mod concret), incercand sa am abordare cat mai generala si lejera...si in al doilea rand, cum iti permiti sa-mi spui tu mie ca sunt pe dinafara, ca sunt nepregatit si toate cele...ti-am dat eu voie sa-mi spui asa ceva? dar nici nu ma mai obosesc sa-ti dau replica, fiindca nici macar nu esti demn(a) de replica mea..spre cunostinta ta, am luat 53 de puncte, nu fac din asta un titlu de glorie, dar ceva-ceva oi sti si eu, n-oi fi total pe dinafara.

vai, nu am cerut permisiunea "onoratei instante"...53 e putin...pe bune
Aya, e chiar o gluma proasta asta cu onorata instanta. 53 nu e putin, data fiind dificultatea. Inceteaza...

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)
Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)