ayahuasca a scris:
m13d a scris:
ayahuasca - nu rade ca cine rade la urma rade mai bine - ai luat 71 de puncte din cate am inteles, dar inca nu esti admisa asa ca rasul mai moale.
Rino - tu esti cine sti ca esti nu cine zice unul si altul pe aici. Ramai in continuare unul din preferatii mei, cei care intra pe forum de 5 ori sa-si dea cu parerea nu pot cunoaste persoanele de aici, eu am fost alaturi de voi de la incepun, Rino tu meriti mai mult, poti mai mult, capul sus vezi partea buna a lucrurilor, nu ma lasi tu singurica pe aici tot anul viitor sa innebunesc cu o violare de domiciliu.
mai mult de 71...toti de pe forum au capacitate, au demonstrat...la cat esti dispus(a) sa renunti ca sa reusesti...acolo e diferenta....realitatea e ca cei cae nu au reusit mai au de "tras" mult daca vor inm
Si ce? Vrei sa te aplaudam? mergi vizavi, la taraba de dincolo si culege-ti laurii de acolo...daca nu valorezi ca om nimic, degeaba vii si te lauzi cu scorul tau impresionabil.
Atunci cand cineva e necajit, nu vii si tu sa-i mai rasucesti cutitul in rana...e de foarte prost gust asa ceva ;)