avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 985 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere inm 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere inm 2010

haideti sa ne apucam de treaba
sa incepem cu cartile necesare pentru studiu
poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de pe care au invatat si cartile de grile ( editiile , editurile , autorii )

eu am urmatoarele carti 1 civil partea generala - beleiu ( am inteles ca boroi e indicat dar as vrea sa stiu care e ultima aparitie si la ce editura )
2. reale - filipescu ; liviu pop ( multi il indica pe barsan - la fel as vrea sa stiu ultima aparitie si editura )
3. obligatii - barsan
4. contracte - deak
5. contracte - deak
6. penal general - mitrache
7. penal special - toader
8. procedura civila - eu am Ciobanu &Boroi , curs selectiv pt licenta ( as dori si mihaela tabarca dar vreau detalii , an de aparitie , editura si titlu pt ca am vazut ca are mai multe carti scoase )
9 . procedura penala - neagu si MARELE COD

credeti ca putem avea surpriza ca anul viitor sa se mearga pe noile coduri ?
SPOR LA TREABA !
Ultima modificare: Joi, 17 Septembrie 2009
ENGFULL, utilizator
m13d a scris:

ayahuasca - nu rade ca cine rade la urma rade mai bine - ai luat 71 de puncte din cate am inteles, dar inca nu esti admisa asa ca rasul mai moale.
Rino - tu esti cine sti ca esti nu cine zice unul si altul pe aici. Ramai in continuare unul din preferatii mei, cei care intra pe forum de 5 ori sa-si dea cu parerea nu pot cunoaste persoanele de aici, eu am fost alaturi de voi de la incepun, Rino tu meriti mai mult, poti mai mult, capul sus vezi partea buna a lucrurilor, nu ma lasi tu singurica pe aici tot anul viitor sa innebunesc cu o violare de domiciliu.

mai mult de 71...toti de pe forum au capacitate, au demonstrat...la cat esti dispus(a) sa renunti ca sa reusesti...acolo e diferenta....realitatea e ca cei cae nu au reusit mai au de "tras" mult daca vor inm
Eu o sa ies pt o perioada de aici...vad ca abunda atacurile la persoana, in conditiile in care nici nu ne cunoastem si nici nu cred ca ne-am permite sa ne aruncam astfel de cuvinte face to face...
Andrei, nu e frumos sa-i vorbesti asa lui m13d...ea niciodata n-a avut un cuvant urat la adresa nimanui si totdeauna a s-a implicat cu buna credinta in subiectele abordate din dorinta de a ajuta pe cei care nu au inteles anumite aspecte...in al doilea rand, e o doamna, are si copilas, mi-e mie rusine de modul cum i te-ai adresat.
Asa ca, sa lasam ironiile astea ieftine si sa ne contrazicem pe teme constructive...
@m13d: aprecierile sunt reciproce
ayahuasca a scris:

m13d a scris:

ayahuasca - nu rade ca cine rade la urma rade mai bine - ai luat 71 de puncte din cate am inteles, dar inca nu esti admisa asa ca rasul mai moale.
Rino - tu esti cine sti ca esti nu cine zice unul si altul pe aici. Ramai in continuare unul din preferatii mei, cei care intra pe forum de 5 ori sa-si dea cu parerea nu pot cunoaste persoanele de aici, eu am fost alaturi de voi de la incepun, Rino tu meriti mai mult, poti mai mult, capul sus vezi partea buna a lucrurilor, nu ma lasi tu singurica pe aici tot anul viitor sa innebunesc cu o violare de domiciliu.

mai mult de 71...toti de pe forum au capacitate, au demonstrat...la cat esti dispus(a) sa renunti ca sa reusesti...acolo e diferenta....realitatea e ca cei cae nu au reusit mai au de "tras" mult daca vor inm

Si ce? Vrei sa te aplaudam? mergi vizavi, la taraba de dincolo si culege-ti laurii de acolo...daca nu valorezi ca om nimic, degeaba vii si te lauzi cu scorul tau impresionabil.
Atunci cand cineva e necajit, nu vii si tu sa-i mai rasucesti cutitul in rana...e de foarte prost gust asa ceva ;)
Ultima modificare: Vineri, 27 August 2010
rino83, utilizator
nici eu nu am trecut de grile, din pacate, dar ne vedem de acum pe topicul cu admiterea 2011. pana atunci, sa luam o gura de aer proaspat, sa ne mai odihnim putin (eu, una sunt extenuata si de invatat si de drumul parcurs)!
bafta mare in continuare celor care sunt pe cale de a intra inca de anul asta la inm si sincere felicitari pt ca grilele au fost f grele, cele mai grele de pana acum!=D>
Ceva prieteni care au trecut de 70?

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)
Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)