gunnar15 a scris:
grilele anulate au un efect profund inechitabil asupra punctajului final putand sa-l modifice cu 0 - 6 p. ceea ce conteaza enorm.
motivarile contestatiilor pot fi supuse la critici serioase si in mod sigur mai gasesc intrebari discutabile pe care nu le-am contestat fiindca imi iesea un punctaj initial de 65 si imi ziceam ca nu are rost ca de ex:
- grila cu violul unde sunt sigur ca este posibila si tentativa intrerupta nu numai cea prefecta
- grila cu expertiza de la procedura civila, intradevar in c.p.c. nu este prevazut dar in multe lucrari de specialitatea se admite ca instatnta poate apela la un expert pentru lamurirea unor probleme de drept ca de ex. legislatie straina, pe care nu e obligata sa le stie
si nu stiu da ar trebui sa se faca ceva e profund incorect si inca un an ... nici nu vreau sa ma gandesc
la grila cu violul, tocmai asta e sensul raspunsului (ca tentativa la viol poate cunoaste si alte forme)...daca il elimini pe "NU: atunci enuntul va suna
"este posibila decat tentativa perfecta" si atunci enuntul ar fi fost fals...in aceeasi eroare am fost si eu la raspuns, exprimarea m-a indus in eroare.