avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere inm 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere inm 2010

haideti sa ne apucam de treaba
sa incepem cu cartile necesare pentru studiu
poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de pe care au invatat si cartile de grile ( editiile , editurile , autorii )

eu am urmatoarele carti 1 civil partea generala - beleiu ( am inteles ca boroi e indicat dar as vrea sa stiu care e ultima aparitie si la ce editura )
2. reale - filipescu ; liviu pop ( multi il indica pe barsan - la fel as vrea sa stiu ultima aparitie si editura )
3. obligatii - barsan
4. contracte - deak
5. contracte - deak
6. penal general - mitrache
7. penal special - toader
8. procedura civila - eu am Ciobanu &Boroi , curs selectiv pt licenta ( as dori si mihaela tabarca dar vreau detalii , an de aparitie , editura si titlu pt ca am vazut ca are mai multe carti scoase )
9 . procedura penala - neagu si MARELE COD

credeti ca putem avea surpriza ca anul viitor sa se mearga pe noile coduri ?
SPOR LA TREABA !
Ultima modificare: Joi, 17 Septembrie 2009
ENGFULL, utilizator
s-au afisat listele separat admisi / respinsi

edit
Constat, asa, la prima vedere, ca sunt persoane care ca si mine, anul trecut au avut un rezultat care i-ar fi facut sa creada ca anul acesta vor fi primii care vor lua.
E firesc sa te gandesti asa pentru ca inveti, te pregatesti, acumulezi cunostinte in plus.
Ei, ce constat, au punctaj mai mic anul acesta raportat la 2009
Asta inseamna cumva ca nu au mai invatat? Nici vorba

inca un edit
Si eu am obtinut punctaj mai mic fata de anul precedent, desi m-am pregatit mult mai bine
Ultima modificare: Luni, 6 Septembrie 2010
ContSters70098, utilizator
La fel si eu ,mai putin ca anul trecut cu 4 puncte
daniel, bine-ai revenit printre noi

iata ca unul din motive nu este acela ca suntem generatii de nepregatiti, eu efectiv am simtit cum e sa ma blochez
si va spun sincer ca in timpul facultatii nu mi s-a intamplat asa ceva, la niciun examen
aaduta a scris:

Cred ca cel mai logic ar fi fost sa anuleze examenul si sa se repete pe aceleasi liste, cu alte subiecte. Chiar daca ar parea inechitabil pentru cei care l-au promovat deja, eu cred ca nu este. Cel care l-a luat intr-adevar pe merit il va lua din nou si poate cu un punctaj mai mare.Nu-i asa?B-)

Asta spuneam si eu, dar careva dintre colegi spunea ca ar fi nedrept pentru cei admisi. De ce? Pentru gafele organizatorilor ar tebui anulat examenul si organizat un altul. Bineinteles, pentru aceleasi taxe de inscriere deja achitate. Si care ar fi avantajul lor? Nici unul, deoarece in caz de anulare ar trebui sa suporte ei cheltuielile (adica organizatorii).

Daca s-ar organiza un nou concurs pentru restul de locuri, atunci ar trebui sa achitam alte taxe de inscriere. Avantaj ei.
Voi ce credeti ce o sa aleaga :O ...Floare la ureche, doar este evident.....si asta in caz ca nu se ramane la hotararea luata azi in plen.
valensa a scris:

s-au afisat listele separat admisi / respinsi

edit
Constat, asa, la prima vedere, ca sunt persoane care ca si mine, anul trecut au avut un rezultat care i-ar fi facut sa creada ca anul acesta vor fi primii care vor lua.
E firesc sa te gandesti asa pentru ca inveti, te pregatesti, acumulezi cunostinte in plus.
Ei, ce constat, au punctaj mai mic anul acesta raportat la 2009
Asta inseamna cumva ca nu au mai invatat? Nici vorba

inca un edit
Si eu am obtinut punctaj mai mic fata de anul precedent, desi m-am pregatit mult mai bine

Eu chiar nu am avut ce face si am observat ca dintre cei care anul trecut au avut 68-69 de puncte,40 de persoane au concurat si anul acesta,iar dintre acestea au luat doar 5 (3 dintre acestea cu 71,1 cu 84 si 1 cu 73).
Multi au luat chiar si sub 60 de puncte anul acesta.Nu cred ca majoritatea s-au culcat pe-o ureche,ci au adaugat la cunostintele pe care le-au avut anul trecut.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)
Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)