haideti sa ne apucam de treaba
sa incepem cu cartile necesare pentru studiu
poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de pe care au invatat si cartile de grile ( editiile , editurile , autorii )
eu am urmatoarele carti 1 civil partea generala - beleiu ( am inteles ca boroi e indicat dar as vrea sa stiu care e ultima aparitie si la ce editura )
2. reale - filipescu ; liviu pop ( multi il indica pe barsan - la fel as vrea sa stiu ultima aparitie si editura )
3. obligatii - barsan
4. contracte - deak
5. contracte - deak
6. penal general - mitrache
7. penal special - toader
8. procedura civila - eu am Ciobanu &Boroi , curs selectiv pt licenta ( as dori si mihaela tabarca dar vreau detalii , an de aparitie , editura si titlu pt ca am vazut ca are mai multe carti scoase )
9 . procedura penala - neagu si MARELE COD
credeti ca putem avea surpriza ca anul viitor sa se mearga pe noile coduri ?
SPOR LA TREABA !
si eu am facut mai putin cu 5 decat anul trecut si am invatat cu muuuult mai mult.acum mi-am cam pierdut puterea si increderea.nu stiu cum ma voi mobiliza in eventualitatea unui nou ex inm in acest an...ce nu stiu ei este ca acum suntem mai derutati decat oricand...aproape totul este fara precedent,probabil si solutiile lor vor fi fara precedent.deci....sa ne asteptam la orice :D
Aveti si sustinerea mea, perserverati caci aceasta este cheia succesului, dupa cum bine stiti.
Cred ca cel mai MORAL pentru toti candidati, gandidu-ma atat la cei care au participat si au intrat cat si la cei care n-au intrat DESI MERITAU sa intre si care au fost nedreptatiti de unele aspecte ale examenului e sa se desfasoare inca un examen in cateva luni.
Da, imi veti spune ca trebuie sa suportati costurile de incriere din nou, dar in aceste situatii trebuie sa facem compromisuri.
Nu pot decat sa fiu alaturi de cei care au intrat (poate si cu noroc... care e un factor important in orice examen) si care CU SIGURANTA nu-si doresc sa sustina din nou examenul. Eu unul as fi foarte deprimat intr-o asemenea circumstanta.
Eu unul daca se mai organizeaza anul acesta sau la inceputul anului viitor voi sustine examenului, insa nu stiu sigur daca mai imi doresc sa intru INSA vreau sa-mi demonstrez mie ca stiu drept :)
Sunt curios de un lucru.
Printre cei care au trecut de proba eliminatorie anul acesta se afla si cineva care anul trecut a trecut toate probele, mai putin psihologicul, unde a fost declarat inapt de catre comisia de examinare si, ca atare, inlaturat din INM.
Oare anul acesta va trece proba psihologica?
Il va declara comisia apt anul acesta, desi anul trecut a considerat contrariul?