avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere inm 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere inm 2010

haideti sa ne apucam de treaba
sa incepem cu cartile necesare pentru studiu
poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de pe care au invatat si cartile de grile ( editiile , editurile , autorii )

eu am urmatoarele carti 1 civil partea generala - beleiu ( am inteles ca boroi e indicat dar as vrea sa stiu care e ultima aparitie si la ce editura )
2. reale - filipescu ; liviu pop ( multi il indica pe barsan - la fel as vrea sa stiu ultima aparitie si editura )
3. obligatii - barsan
4. contracte - deak
5. contracte - deak
6. penal general - mitrache
7. penal special - toader
8. procedura civila - eu am Ciobanu &Boroi , curs selectiv pt licenta ( as dori si mihaela tabarca dar vreau detalii , an de aparitie , editura si titlu pt ca am vazut ca are mai multe carti scoase )
9 . procedura penala - neagu si MARELE COD

credeti ca putem avea surpriza ca anul viitor sa se mearga pe noile coduri ?
SPOR LA TREABA !
Ultima modificare: Joi, 17 Septembrie 2009
ENGFULL, utilizator
ioandy a scris:

salutare tuturor forumistilor ; va urmaresc de o buna bucata de vreme, de intervenit am intervenit de f putine ori, dar oricum nu conteaza. Cred ca acum o fac din nou din cauza ultimelor evenimente si a situatiei de exceptie cu care ne confruntam - posibilitatea unui nou concurs. Si pt ca simt nevoia sa ma confesez unor persoane care sunt convinsa ca au trecut prin aceleasi stari ca si mine din momentul in care au decis sa participe la concursul inm, o sa fac un scurt istoric, sper, neplictisitor. Anul trecut am sustinut pt prima data ex de la inm, dupa o perioada de aproape 1 an in care am invatat in medie cateva ore pe zi si am obtinut 65 pct. Anul acesta dupa inca un 1 an de invatat, dupa promovarea ex national de admitere in profesia de avocat si dupa cateva zeci de ore petrecute in sala de judecata am obtinut 54 pct. Un rezultat dezastruos! In primavara am fost si eu la pretestarea pt logica si cred ca am facut 66 pct, nu mai retin exact, parca a trecut o vesnicie... Oricum ceea ce cred ca intereseaza avand in vedere ceea ce se discuta este ca in regulamentul privin ex de logica se specifica f clar - si asa a fost si anul trecut la ex si anul acesta la pretestare- ca sunt 120 de intrebari, dar doar 100 punctate. Referitor la organizarea unui nou concurs am inteles din surse, zic eu credibile, ca decizia e deja luata si e una favorabila, ba mai mult, cica exista si o data aproximativa -decembrie. Nu vreau sa va faceti prea multe sperante dar asta am auzit si am simtit nevoia sa impart aceste lucruri cu voi, dragi colegi de suferinta!

Multumim, sa ai multa bafta daca vei mai incerca.:luck:
MayeMaye a scris:

ioandy a scris:

salutare tuturor forumistilor ; va urmaresc de o buna bucata de vreme, de intervenit am intervenit de f putine ori, dar oricum nu conteaza. Cred ca acum o fac din nou din cauza ultimelor evenimente si a situatiei de exceptie cu care ne confruntam - posibilitatea unui nou concurs. Si pt ca simt nevoia sa ma confesez unor persoane care sunt convinsa ca au trecut prin aceleasi stari ca si mine din momentul in care au decis sa participe la concursul inm, o sa fac un scurt istoric, sper, neplictisitor. Anul trecut am sustinut pt prima data ex de la inm, dupa o perioada de aproape 1 an in care am invatat in medie cateva ore pe zi si am obtinut 65 pct. Anul acesta dupa inca un 1 an de invatat, dupa promovarea ex national de admitere in profesia de avocat si dupa cateva zeci de ore petrecute in sala de judecata am obtinut 54 pct. Un rezultat dezastruos! In primavara am fost si eu la pretestarea pt logica si cred ca am facut 66 pct, nu mai retin exact, parca a trecut o vesnicie... Oricum ceea ce cred ca intereseaza avand in vedere ceea ce se discuta este ca in regulamentul privin ex de logica se specifica f clar - si asa a fost si anul trecut la ex si anul acesta la pretestare- ca sunt 120 de intrebari, dar doar 100 punctate. Referitor la organizarea unui nou concurs am inteles din surse, zic eu credibile, ca decizia e deja luata si e una favorabila, ba mai mult, cica exista si o data aproximativa -decembrie. Nu vreau sa va faceti prea multe sperante dar asta am auzit si am simtit nevoia sa impart aceste lucruri cu voi, dragi colegi de suferinta!

Multumim, sa ai multa bafta daca vei mai incerca.:luck:

ar fi f bne daca ar fi asa cum zici. Doamne ajuta!
La proba de logica-rationament sunt 120 de intrebari din care 20 pretestate astfel ca punctajul maxim este de 100. Am observat si eu ca in aprilie la pretestari cineva a obtinut 102 puncte dar cred ca este doar o eroare la scanare.
stiti ceva ce se va decide?
va mai fi un examen?
Inca nu se stie nimic.Poate aflam ceva informatii dupa sedinta, poate de la cineva care mai are legaturi pe acolo;) Poate se aude ceva, desi banuiesc ca dupa toata vanzoleala si scandalul, anunta imediat agentiile de stiri. Cred eu.
Oricum, care aflati ceva, postati, va rog.:luck:

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)
Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Manuale recomandate admitere magistratura lyl02 lyl02 Este vorba despre admniterea in magistratura a a candidatilor care au o vechime de 5 ani, nu de admiterea la INM. Va rog sa-mi recomandati manuale, ... (vezi toată discuția)