ioandy a scris:
salutare tuturor forumistilor ; va urmaresc de o buna bucata de vreme, de intervenit am intervenit de f putine ori, dar oricum nu conteaza. Cred ca acum o fac din nou din cauza ultimelor evenimente si a situatiei de exceptie cu care ne confruntam - posibilitatea unui nou concurs. Si pt ca simt nevoia sa ma confesez unor persoane care sunt convinsa ca au trecut prin aceleasi stari ca si mine din momentul in care au decis sa participe la concursul inm, o sa fac un scurt istoric, sper, neplictisitor. Anul trecut am sustinut pt prima data ex de la inm, dupa o perioada de aproape 1 an in care am invatat in medie cateva ore pe zi si am obtinut 65 pct. Anul acesta dupa inca un 1 an de invatat, dupa promovarea ex national de admitere in profesia de avocat si dupa cateva zeci de ore petrecute in sala de judecata am obtinut 54 pct. Un rezultat dezastruos! In primavara am fost si eu la pretestarea pt logica si cred ca am facut 66 pct, nu mai retin exact, parca a trecut o vesnicie... Oricum ceea ce cred ca intereseaza avand in vedere ceea ce se discuta este ca in regulamentul privin ex de logica se specifica f clar - si asa a fost si anul trecut la ex si anul acesta la pretestare- ca sunt 120 de intrebari, dar doar 100 punctate. Referitor la organizarea unui nou concurs am inteles din surse, zic eu credibile, ca decizia e deja luata si e una favorabila, ba mai mult, cica exista si o data aproximativa -decembrie. Nu vreau sa va faceti prea multe sperante dar asta am auzit si am simtit nevoia sa impart aceste lucruri cu voi, dragi colegi de suferinta!
Multumim, sa ai multa bafta daca vei mai incerca.:luck: