avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere inm 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere inm 2010

haideti sa ne apucam de treaba
sa incepem cu cartile necesare pentru studiu
poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de pe care au invatat si cartile de grile ( editiile , editurile , autorii )

eu am urmatoarele carti 1 civil partea generala - beleiu ( am inteles ca boroi e indicat dar as vrea sa stiu care e ultima aparitie si la ce editura )
2. reale - filipescu ; liviu pop ( multi il indica pe barsan - la fel as vrea sa stiu ultima aparitie si editura )
3. obligatii - barsan
4. contracte - deak
5. contracte - deak
6. penal general - mitrache
7. penal special - toader
8. procedura civila - eu am Ciobanu &Boroi , curs selectiv pt licenta ( as dori si mihaela tabarca dar vreau detalii , an de aparitie , editura si titlu pt ca am vazut ca are mai multe carti scoase )
9 . procedura penala - neagu si MARELE COD

credeti ca putem avea surpriza ca anul viitor sa se mearga pe noile coduri ?
SPOR LA TREABA !
Ultima modificare: Joi, 17 Septembrie 2009
ENGFULL, utilizator
alexellu a scris:

Cam mare tristetea pe forum ..
Incearca cineva o estimare cu privire la rezultatele testului de rationament logic de maine?

Cu privire la rationamentul logic,fiecare cat il duce capul.Cu interviul insa,cred ca va bate la ochi sa se dea doar note peste 9.Prin urmare,vor exista si victime (asta dc nu cumva o sa-i duca mintea sa le acorde note mai mici celor care oricum vor trece de 7-nota finala in urma primelor probe)
Chiar si in conditiile unei generozitati excesive a comisiei de interviu, presupunand prin absurd ca vor da numai note de 10, ultimii 10 candidati trebuie sa scoata cel putin 50 puncte la rationament, ca sa "traga de urechi" un 7 de intrare.., 14 candidati minim 46 p, 4 candidati minim 40 p, 11 candidati minim 36, iar primii 33 de pe lista se pot socoti admisi cu punctajul minim de 30.
Cati se vor regasi pe lista finala??
Nu cred ca trebuie sa privim prapasitios, mai ales ca multi dintre cei care au intrat au mai sustinut o data, cel mai mai probabil, fie chiar proba de testare psihologica si neintrand la INM din varii motive fie au sustinut simularile.

Consider ca la testul de rationament logic experienta sustinerii probei de mai multe ori face toata diferenta, trebuind fiecare candidat sa-si elaboreze o strategie de rezolvare cat mai eficienta a subiectelor.

Eu unul am obtinut (la simlularea organizata in primavara) in 2009 54, iar in 2010 83, rezolvand subiectele dupa o tactica clara, fara exceptii... Consider ca nu este deloc dificil sa scoti 50-60.
Multa bafta celor care sustin maine testul de rationament logic :luck: :luck: :luck: :luck: :luck:

roxa_theo , driaana , ayahuasca , Dragut , sper ca n-am uitat pe nimeni
Din cate am putut observa eu , imi par persoane echilibrate si cu cunostinte bine puse la punct asa ca merita sa fie auditori de justitie,felicitarile mele sincere pentru efortul depus.=D> =D> =D>

Multa bafta si sa ne povestiti cum e la institut.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Septembrie 2010
adrian_t87, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)
Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)