haideti sa ne apucam de treaba
sa incepem cu cartile necesare pentru studiu
poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de pe care au invatat si cartile de grile ( editiile , editurile , autorii )
eu am urmatoarele carti 1 civil partea generala - beleiu ( am inteles ca boroi e indicat dar as vrea sa stiu care e ultima aparitie si la ce editura )
2. reale - filipescu ; liviu pop ( multi il indica pe barsan - la fel as vrea sa stiu ultima aparitie si editura )
3. obligatii - barsan
4. contracte - deak
5. contracte - deak
6. penal general - mitrache
7. penal special - toader
8. procedura civila - eu am Ciobanu &Boroi , curs selectiv pt licenta ( as dori si mihaela tabarca dar vreau detalii , an de aparitie , editura si titlu pt ca am vazut ca are mai multe carti scoase )
9 . procedura penala - neagu si MARELE COD
credeti ca putem avea surpriza ca anul viitor sa se mearga pe noile coduri ?
SPOR LA TREABA !
S-a stabilit ca de cei 72 nu se va atinge nimeni,si ca ei sunt admisi.Nu s-a luat in calcul varianta anularii concursului.
Variantele puse in discutie au fost : reducerea pragului la 65 , admiterea primilor 200 sau organizarea unui nou concurs anul acesta.Ca sa nu mai zic de varianta lasarii lucrurilor sa isi urmeze cursul "firesc"...adica organizarea urmatorului concurs in august 2011.
Reducerea pragului la 65, nu cred, nu au fost oricum de acord, nici la discutii. Ramane organizarea unui nou concurs. Cat despre cei 72, asa ar fi normal , sa-i lase, au muncit pentru rezultatul asta, ar fi fost culmea sa ignore rezultatele.
dupa cum a spus Dan U a mai existat si varianta de a lasa lucrurile asa.e posibil sa se certe ca tampitii pe motivul "a cui e vina?", sa constate ca vina nu e a lor(a inm-ului) si sa ajunga la concluzia ca e mai comod sa organizeze ex la anul;si atunci vor vedea ei ce vor face...#-o