avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere inm 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere inm 2010

haideti sa ne apucam de treaba
sa incepem cu cartile necesare pentru studiu
poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de pe care au invatat si cartile de grile ( editiile , editurile , autorii )

eu am urmatoarele carti 1 civil partea generala - beleiu ( am inteles ca boroi e indicat dar as vrea sa stiu care e ultima aparitie si la ce editura )
2. reale - filipescu ; liviu pop ( multi il indica pe barsan - la fel as vrea sa stiu ultima aparitie si editura )
3. obligatii - barsan
4. contracte - deak
5. contracte - deak
6. penal general - mitrache
7. penal special - toader
8. procedura civila - eu am Ciobanu &Boroi , curs selectiv pt licenta ( as dori si mihaela tabarca dar vreau detalii , an de aparitie , editura si titlu pt ca am vazut ca are mai multe carti scoase )
9 . procedura penala - neagu si MARELE COD

credeti ca putem avea surpriza ca anul viitor sa se mearga pe noile coduri ?
SPOR LA TREABA !
Ultima modificare: Joi, 17 Septembrie 2009
ENGFULL, utilizator
Executron a scris:

Se intra cu note maricele (eu a ales taxa fiindca mai sunt masterand la un master la buget si nu am dreptul sa fiu bugetar de 2 ori, cum e si normal de altfel), dar intrebarile nu sunt imposibile, chiar daca sunt mai grele decat la licenta, de exemplu, dar sunt mai usoare ca cele de INM (1 raspuns corect, formulare destul de clara, mai ales la penal).

Am ales masterul acesta fiinda materiile mi se par f. interesante.

da ştiu. dar am vz pe subiectele de anul trecut nişte grile care nu s-ar fi încadrat în tematică. şi nu ştiam ce să gândesc... am zis să nu mai am surprize... în rest materia în afaraă de câteva infracţiuni, o ştiu... doar m-am pregătit pt inm :)
Ultima modificare: Joi, 9 Septembrie 2010
ContSters166442, utilizator
nici eu nu am fost in stare de nimic azi, am iesit vre-o 2 ore din casa, speram ca s-a aflat totusi ceva
De acord, unele grile nu au fost in concordanta cu tematica, semn ca le-a "scapat" :D INM STYLE =D>

Dar sunt destul de optimist :) Macar tin materia proaspata in creier pt Barou.
gigelush a scris:

Executron a scris:

Cariera judiciara, Univ. Bucuresti.

la el am vrut şi eu să mă înscriu... dar m-am împotmolit la tematică şi am lăsat-o baltă...
si eu luasem in calcul acest master dar am fost atat de obosita si dezamagita dupa inm incat nu am mai putut face nimic. Dar din ce stiam au fost deja inscrierile, nu?
ioandy a scris:

gigelush a scris:

Executron a scris:

Cariera judiciara, Univ. Bucuresti.

la el am vrut şi eu să mă înscriu... dar m-am împotmolit la tematică şi am lăsat-o baltă...
si eu luasem in calcul acest master dar am fost atat de obosita si dezamagita dupa inm incat nu am mai putut face nimic. Dar din ce stiam au fost deja inscrierile, nu?

s-au prelungit până pe 13 examen pe 15. şi eu am păţit la fel. inm=depresie

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)
Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)