haideti sa ne apucam de treaba
sa incepem cu cartile necesare pentru studiu
poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de pe care au invatat si cartile de grile ( editiile , editurile , autorii )
eu am urmatoarele carti 1 civil partea generala - beleiu ( am inteles ca boroi e indicat dar as vrea sa stiu care e ultima aparitie si la ce editura )
2. reale - filipescu ; liviu pop ( multi il indica pe barsan - la fel as vrea sa stiu ultima aparitie si editura )
3. obligatii - barsan
4. contracte - deak
5. contracte - deak
6. penal general - mitrache
7. penal special - toader
8. procedura civila - eu am Ciobanu &Boroi , curs selectiv pt licenta ( as dori si mihaela tabarca dar vreau detalii , an de aparitie , editura si titlu pt ca am vazut ca are mai multe carti scoase )
9 . procedura penala - neagu si MARELE COD
credeti ca putem avea surpriza ca anul viitor sa se mearga pe noile coduri ?
SPOR LA TREABA !
Roxana, nu stiu, din pacate, si pe m-ar fi interesat, dar doar mi-am depus dosarul si n-am insistat referitor la numarul de oameni inscrisi. Tind sa cred ca acelasi nr ca cel de anul trecut, daca nu mai multi....
Din ce-am auzit concurenta la masterul asta e destul de mare...
Nu am ales cariera, si pt ca nu am mai avut chef sa inv pt master iar civil si penal (initial exm tb sa fie pe 8). Nu stiu voi dar eu dupa INM cand ma gandeam ca iar tb sa deschid cartile alea parca mi se facea rau :))...dar daca la Titulescu sunt aceasi profi poate raman la ambele mastere...
Inca nu stiu ce sa fac cu baroul..parca nu ma simt pregatita sa ma apuc iar de inv...si multi colegi care au reusit sa vb cu profi de la univ. despre exm de barou au aflat ca mai mult ca sigur va fi grila si va fi foarte dificil...deci inca un esec si 8-10 mil pierdute parca nu as vrea....dar nici sa fiu un vesnic "parazit" :P pt ai mei nu ma incanta . Dupa esecu de la INM ma simt cam in aer...eu sunt si asa o vesnica nehotarata si singurul de care am fost mereu sigura-ca vreau la INM- nu a fost sa fie..