avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere inm 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere inm 2010

haideti sa ne apucam de treaba
sa incepem cu cartile necesare pentru studiu
poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de pe care au invatat si cartile de grile ( editiile , editurile , autorii )

eu am urmatoarele carti 1 civil partea generala - beleiu ( am inteles ca boroi e indicat dar as vrea sa stiu care e ultima aparitie si la ce editura )
2. reale - filipescu ; liviu pop ( multi il indica pe barsan - la fel as vrea sa stiu ultima aparitie si editura )
3. obligatii - barsan
4. contracte - deak
5. contracte - deak
6. penal general - mitrache
7. penal special - toader
8. procedura civila - eu am Ciobanu &Boroi , curs selectiv pt licenta ( as dori si mihaela tabarca dar vreau detalii , an de aparitie , editura si titlu pt ca am vazut ca are mai multe carti scoase )
9 . procedura penala - neagu si MARELE COD

credeti ca putem avea surpriza ca anul viitor sa se mearga pe noile coduri ?
SPOR LA TREABA !
Ultima modificare: Joi, 17 Septembrie 2009
ENGFULL, utilizator
delialucian a scris:

examenul organizat pt noi "desteptii " ,ce am picat masiv anul asta. nu sunt chiar asa rupta de realitate , stiu despre ce se discuta

:D te-am rugat sa nu te superi

delialucian a scris:

am aflat (repet vestea) ca examenul se va sustine undeva in luna noiembrie

Daca in acceptiunea ta noiembrie este luna care succede imediat lui iulie 2011,atunci te cred...daca nu, atunci imi rezerv dreptul de a fi circumspect in privinta acestei stiri de senzatie.
nu m-am suparat, dar sunt si eu destul de framantata incat sa nu ma destinda intrebarea..cred ca suntem cu totii..eu una nici nu mai stiu daca mai vreau un nou examen, am fost f. aproape dar sunt epuizata...; politica e clara, organizeaza un nou examen ( iar nu scad nota minima de intrare) pt. ca nu strica un ban la casa inmului( fireste noul examen se taxeaza).
Ultima modificare: Joi, 9 Septembrie 2010
ContSters158269, utilizator
intrucat pana la ora asta nu s-a afisat nimic oficial, pot sa zic si eu - pe surse - am aflat ca se va sustine un nou examen daca nu anul acesta, atunci la inceputul anului viitor (cand zic pe surse, nu ma refer la prieteni de-ai prietenilor, ci de la o persoana din csm) si asta deoarece e foarte greu ca in caz contrar, sa se suplineasca, pentru examenul din toamna viitoare, locurile pana la 350.
oricum si pe mine ma cam streseaza faptul ca pana la ora asta, inca nu a aparut nimic oficial...
aryZu a scris:

intrucat pana la ora asta nu s-a afisat nimic oficial, pot sa zic si eu - pe surse - am aflat ca se va sustine un nou examen daca nu anul acesta, atunci la inceputul anului viitor (cand zic pe surse, nu ma refer la prieteni de-ai prietenilor, ci de la o persoana din csm) si asta deoarece e foarte greu ca in caz contrar, sa se suplineasca, pentru examenul din toamna viitoare, locurile pana la 350.
oricum si pe mine ma cam streseaza faptul ca pana la ora asta, inca nu a aparut nimic oficial...
ma refeream la prieteni ai prietenilor in sensul ca nu am prieteni personali in csm..dar de unde crezi ca am aflat si eu decat pana la urma de la o persoana de la sursa? n-am avut vreo epifanie

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)
Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Manuale recomandate admitere magistratura lyl02 lyl02 Este vorba despre admniterea in magistratura a a candidatilor care au o vechime de 5 ani, nu de admiterea la INM. Va rog sa-mi recomandati manuale, ... (vezi toată discuția)