avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere inm 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere inm 2010

haideti sa ne apucam de treaba
sa incepem cu cartile necesare pentru studiu
poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de pe care au invatat si cartile de grile ( editiile , editurile , autorii )

eu am urmatoarele carti 1 civil partea generala - beleiu ( am inteles ca boroi e indicat dar as vrea sa stiu care e ultima aparitie si la ce editura )
2. reale - filipescu ; liviu pop ( multi il indica pe barsan - la fel as vrea sa stiu ultima aparitie si editura )
3. obligatii - barsan
4. contracte - deak
5. contracte - deak
6. penal general - mitrache
7. penal special - toader
8. procedura civila - eu am Ciobanu &Boroi , curs selectiv pt licenta ( as dori si mihaela tabarca dar vreau detalii , an de aparitie , editura si titlu pt ca am vazut ca are mai multe carti scoase )
9 . procedura penala - neagu si MARELE COD

credeti ca putem avea surpriza ca anul viitor sa se mearga pe noile coduri ?
SPOR LA TREABA !
Ultima modificare: Joi, 17 Septembrie 2009
ENGFULL, utilizator
am fost 2 amarate de zile la mare#-o
Am participat si eu azi la rationamentul logic. A fost cam de dificultatea celui de anul trecut. Nimic surprinzator. Au fost deja afisate pe www.inm-lex.ro grilele pe care le-am primit azi. Am vazut ca prezinta interes subiectul. Cei cu care am vorbit eu nu au avut probleme, majoritatea avand in jur de 60.
alexellu a scris:

Indiferent care va fi solutia aleasa de CSM, nemaipunand la socoteala ca tre modificata intai legea, ca sa introduca sintagma "sau ori de cate ori este necesar", concomitent cu reducerea termenelor de anuntare a examenului, nu pricep cu niciun chip de ce nu va relaxati putintel. Presupun ca mare parte dintre voi ati ratat vacanta de vara (deci nu aveti ce povesti) si v-ati si tocit neuronii (prin urmare sunteti obositi).
Asa ca luati o pauza, odihniti-va si cu siguranta nu veti ramane neanuntati, in ipoteza unui nou examen !!

Nu e chiar asa usor de relaxat, pentru ca multi trebuie sa se decida cat mai repede ce vor face in viitorul apropiat. Luna asta sunt admiterile pe la masterate, doctorate, inscrierile pentru admiterea in alte profesii. Si nu e totuna daca viitorul examen la INM va fi peste doua luni sau peste un an. Trebuie luate niste hotarari in deplina cunostinta de cauza, cat mai repede!
roxa_theo a scris:

Am participat si eu azi la rationamentul logic. A fost cam de dificultatea celui de anul trecut. Nimic surprinzator. Au fost deja afisate pe www.inm-lex.ro grilele pe care le-am primit azi. Am vazut ca prezinta interes subiectul. Cei cu care am vorbit eu nu au avut probleme, majoritatea avand in jur de 60.

tot asa se da acasa grila cu intrebarile?

intreb si eu asa de curiozitate, ca .... oricum...... posibil cand o sa mai sustinem noi examen ......... vom avea proba de ¬dans artistic¬ #-o
:D desi nu e de ras, ba din contra, chiar ma gandeam zilele astea ca ar fi de-a dreptul tragic sa-mi distrug si sarbatorile de iarna, in conditiile in care 2 veri consecutive au fost un real calvar. Aceasta, evident, in eventualitatea unui nou concurs si implicit unui nou esec, ca tare mi-e teama ca un nou concurs nu ar fi decat o demonstratie "FARA PUTINTA DE TAGADA" a reprezentatiei lamentabile a candidatilor.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)
Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)