avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1150 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere inm 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere inm 2010

haideti sa ne apucam de treaba
sa incepem cu cartile necesare pentru studiu
poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de pe care au invatat si cartile de grile ( editiile , editurile , autorii )

eu am urmatoarele carti 1 civil partea generala - beleiu ( am inteles ca boroi e indicat dar as vrea sa stiu care e ultima aparitie si la ce editura )
2. reale - filipescu ; liviu pop ( multi il indica pe barsan - la fel as vrea sa stiu ultima aparitie si editura )
3. obligatii - barsan
4. contracte - deak
5. contracte - deak
6. penal general - mitrache
7. penal special - toader
8. procedura civila - eu am Ciobanu &Boroi , curs selectiv pt licenta ( as dori si mihaela tabarca dar vreau detalii , an de aparitie , editura si titlu pt ca am vazut ca are mai multe carti scoase )
9 . procedura penala - neagu si MARELE COD

credeti ca putem avea surpriza ca anul viitor sa se mearga pe noile coduri ?
SPOR LA TREABA !
Ultima modificare: Joi, 17 Septembrie 2009
ENGFULL, utilizator
alexellu a scris:

Bag de seama ca ati uitat cu desavarsire de testul de rationament logic de astazi. A participat careva, sa ne spuna cat a facut?
Cei de acasa, are cineva curaj sa-si masoare fortele cu el? (si sa ne spuna si noua, evident..)

Rationamentul logic este o formalitate pentru cine a fost capabil sa faca 70 de grile la prima proba. Mai mult decat atat, cum simpla indeplinire a baremului e suficienta in lipsa unei concurente pe locuri, devine o simpla formalitate acest test, si probabil interviul cam la fel...eu sunt curios la testul psihologic ce rezultate vor fi :D cine a stat baricadat pe carti in ultimele luni ca sa ajunga acolo e posibil sa fi acumulat niste probleme in acest sens...riscurile meseriei!
CONCURSURI:

1) Nota Direcţiei resurse umane şi organizare cu propunerile privind comisia de organizare a examenului de capacitate al judecătorilor şi procurorilor stagiari, organizat în perioada 6 august - 13 decembrie 2010;

2) Nota Direcţiei resurse umane şi organizare privind organizarea concursului de admitere la ªcoala Naţională de Grefieri, noiembrie 2010.....atat este pe ordinea de zi referitor la concursuri...
oare stau si la aceasta ora si chibzuiesc ce si cum va fi sau nu va mai fi nimic a fost totul doar asa de ochii lumii?
dragos_aLEXandru a scris:

alexellu a scris:

Bag de seama ca ati uitat cu desavarsire de testul de rationament logic de astazi. A participat careva, sa ne spuna cat a facut?
Cei de acasa, are cineva curaj sa-si masoare fortele cu el? (si sa ne spuna si noua, evident..)

Rationamentul logic este o formalitate pentru cine a fost capabil sa faca 70 de grile la prima proba. Mai mult decat atat, cum simpla indeplinire a baremului e suficienta in lipsa unei concurente pe locuri, devine o simpla formalitate acest test, si probabil interviul cam la fel...eu sunt curios la testul psihologic ce rezultate vor fi :D cine a stat baricadat pe carti in ultimele luni ca sa ajunga acolo e posibil sa fi acumulat niste probleme in acest sens...riscurile meseriei!

eu am vorbit cu un baiat care a aparticipat la rationamentul logic si mi a zis ca a fost foarte greu. mai greu decat ]n anii anteriori. se pare ca au avut subiectele pregatite dinainte, cu o luna. s ar putea sa avem surprize si la acest examen.
Ultima modificare: Joi, 9 Septembrie 2010
ContSters40514, utilizator
daca nu cumva l-ati vazut pe S.O.Vintu prin sala la examenul de admitere, nu avem nici o sansa de a vedea la TV vreo stire despre sedinta CSM de astazi si soarta concursului...

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)
Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)