forgotten_sunrise a scris:
gigelush a scris:
forgotten_sunrise a scris:
ioandy a scris:
m13d a scris:
Imi cer scuze dar vis-a-vis de testul de rationament, eu intelesesem poate gresit, corectati-ma daca gresesc ca, cele 20 de intrebari sunt intrebari supuse pretestarii din primavara, si ca cei care au participat le vor deosebi si nu este necesar sa le rezolve.
In ceea ce priveste un nou examen cred ca asa cum spune si valensa ne-am agitat peste masura, ramane de vazut ce se va hotarat insa eu personal am satisfactia ca cel putin am revolutionat acest examen, noi cei ''nestiutori'' si ''necunoscatori'' am fost capabili sa contestam 6 decizii ale mintilor luminate, si asta pentru ca nu am avut timpul necesar, caci cu putin timp si efort le-am fi dat toate grilele peste cap.:D
eu nu am cunostinta de asa ceva si, chiar daca ar fi, cred ca e destul de greu sa recunosti 20 intreb din 120; poate sa te apuci sa le inveti, desi cred ca e o munca de sisif. Oricum nu cred ca asa stau lucrurile.
cum sa fie destul de greu sa le recunosti? adica cele 20 de intrebari prestate nu sunt marcate?!! nu cred asta! e un examen totusi, nu e alba-neagra!
dacă le însemnau nu îşi mai aveau rostul....
cum adica nu-si mai aveau rostul? pai care ar fi rostul lor, sa introduca o doza de arbitrariu? tu cum te-ai simti sa faci vreo 70 de intrebari si sa te trezesti apoi ca 20 le-ai facut degeaba ca nu se pun! ar iesi mare scandal daca nu ar fi marcate!
Si daca erau marcate tu crezi ca le mai facea cineva? Doar timpul e limitat. Cine ar raspunde la niste intrebari daca ar stii, cu siguranta, ca nu vor fi luate in seama? Asa e...oricum mie imi scapa motivul pentru care au fost introduse si aceste intrebari pretestate. E o procedura asemenatoare celei anularii grielelor - pe unii in poate avantaja pe altii nu.