avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1146 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bebe - numele minorului cu parinti necasatoriti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bebe - numele minorului cu parinti necasatoriti

Există o lege care spune că tatăl nu poate să treacă copilul pe numele lui pentru că nu este​ căsătorit cu mama copilului?
Doamna, trebuie sa va hotarati, il actionati sau nu in judecata pentru paternitate. Daca credeti ca o veti face vreodata, faceti-o cat mai repede ca din urma nu primiti banii. Daca are job in MAI nu-i va da mana sa isi dea demisia, acolo vin banii usor si e mai avantajos pt el sa fie angajat in MAI si sa dea 25% din salariu decat sa munceasca din greu in alt job la privat fara acte.

Din cate stiu norma de hrana nu se ia in calculul sumei pt pensia de intretinere.

Testul de paternitate nu se poate cumpara, un laborator serios nu isi risca licenta pt cativa bani, acolo sunt chestiuni obiective, ADN-ul nu se schimba deci falsul poate iesi la iveala oricand si laboratorul suporta consecintele.
imi spune cineva cum merg lucrurile?cam cat si pe unde trebuie umblat?dureaza?daca incepem acum terminam pana cand incepe scoala?trebuie sa umble si fata si bebita sau merge avocatul?trebuie platit ceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil nenascut planurinoi planurinoi Buna ziua! In primul rand felicitari pentru activitatea desfasurata,va citesc zilnic postarile și azi am nevoie, la randul meu, de ajutorul ... (vezi toată discuția)
Testul de paternitate AndreeaDaria AndreeaDaria Buna! Am si eu o nelamurire si va rog respectuos sa ma scoateti din ceata, ca sa zic asa. M-am oferit sa botez un bebe care s-a nascut acum 3 saptamani, am ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume! romeoiasi romeoiasi Doresc sa chem parintii in instanta, care sunt despartiti sa i-au numele lor... Actualmente folosesc un nume care nu este al meu... este a fostului sot al ... (vezi toată discuția)